Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika očekivanja

56% građana misli da će Milanović biti bolji premijer od J. Kosor

zoran milanović, slavko linić (1)
Patrik Macek/PIXSELL
31.03.2012.
u 19:48

Građani, prema istraživanju koje je objavila Nova TV, imaju velika očekivanja od premijera Milanovića

Mladi te birači u dobi od 45 do 60 godina vjeruju da će Vlada Zorana Milanovića biti bolja od vlade Jadranke Kosor. Pesimisti su građani od 30 do 45 godina života, a u bolju vladu od prethodne ne vjeruje ni sjever Hrvatske. Onih koji vjeruju u bolju vladu ima 46 posto, 31 posto misli da će i sadašnja i prethodna vlada biti podjednake, 17 posto građana vjeruje da će Milanovićeva vlada biti gora od prethodne, a šest posto ih ne zna kakav će biti ishod.

Rezultati su to istraživanja koje je provela i objavila Nova TV. Građani ipak, imaju velika očekivanja od premijera Milanovića pa tako njih 56 posto misli da će on biti bolji premijer od Jadranke Kosor.

Premijer Milanović ima podršku Slavonaca pa njih 55 posto vjeruje u uspjeh njegove vlade. Nakon prvih sto dana 52 posto građana misli da premijer svoju dužnost obnaša u skladu s očekivanjima dok njih 36 posto misli da je podbacio.

 Prve poteze vlade odobrava 49 posto građana, 45 posto im se protivi, a šest posto ne zna. Te poteze više odobravaju žene nego muškarci.

Komentara 109

BL
Blizard
21:46 31.03.2012.

Zbunjeno trula ,napola bolesna Vlada može samo u anketama imati prolaznu ocijenu .propagandom vladanja jeste stari boljsevicki nacin .!

MI
Mister10%
19:53 31.03.2012.

Samo što sam pročitao naslov pomislio sam opet Bago i njegove ankete i vidi vraga nisam pogriješio.

OB
-obrisani-
20:52 31.03.2012.

Što je se lijepo smijati bedacima, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije