Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

5. Sportski susreti mladih u Orubici

sportske igre mladih
Foto: PR
1/5
PR
Autor
PR članak
16.08.2015.
u 08:37

Kao glavni razlog susreta predsjednik KMO-a Ivan Štivičić istakao je druženje između udruga i promicanje sporta

Klub mladih Orubica,"KMO", organizira, 5. godinu za redom, sportske susrete udruga mladih iz Brodsko-posavske županije. Ovogodišnji susret je i najbrojniji, s 8 udruga i preko 120 sudionika. Ove godine domaća udruga Klub Mladih Orubica ugostila je sljedeće goste: ZUM-Zbjegska Udruga Mladih, KUM-Kutljanska Udruga Mladih, LIMES-Slavonski Kobaš, UMB-Udruga Mladih Baćindol, BUM-Bebrinska Udruga Mladih, UMM-Udruga Mladih Mačkovac, UMS-Udruga Mladih Sičice.

Kao glavni razlog susreta predsjednik KMO-a Ivan Štivičić istakao je druženje između udruga i promicanje sporta te najavio i 6. susrete za sljedeću 2016. godinu. Mladi su odmjerili snage u malom nogometu, odbojci na pijesku te pikadu i beli.

Prvenstveno, sportski susreti mladih organiziraju se kako bismo proširili svoje prijateljske krugove, međusobno se što bolje upoznali, a onda uz sve to promovirali i poticali među nama mladima određene sportove. Ono što je najvažnije, a što je i cilj ovih susreta, je druženje i sklapanje novih prijateljstava, istaknula je članica domaće udruge "KMO-Klub Mladih Orubica", Klara Šarčević.

Predsjednik udruge "KUM-Kutljanska udruga mladih" Igor Dikanović zadovoljan je s nastavkom druženja i suradnjom s domaćinima iz Orubice te u budućnosti najavljuju suradnju i na drugim projektima.  Članica udruga "UMS-Udruga Mladih Sičice" Daria Solić istaknula je zadovoljstvo organizacijom i gostoprimstvom domaćina te je istaknula da se nada da će i dogodine četvrti puta biti sudionica sportskih igara u Orubici. Nakon sportskih nadmetanja, zabavni dio kreće uz jelo i piće koje su domaćini priredili za sve goste, a večernji dio je rezerviran za zabavu uz tamburaški sastav Tkanica.  

Želite prijaviti greške?