Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRHUNSKA ZABAVA
Povratak na članak

5 najboljih igara koje su vladale 2014.

Assassins Creed Unity definitivno je igra koju ćete igrati dulje vrijeme

Komentari 3

BK
bartul.kajmak
18:04 05.01.2015.

Bože sačuvaj ako je Unity prvi o.O Igra ima više bugova nego sve ostale zajedno.

VL
VR
vrbaZG
07:55 07.01.2015.

Nisam igrao Unity, ali po ovome što čitam na internetu... Igra je bila razočarenje godine... Puna bugova... Ne igriva... Vjerojatno se u međuvremenu to popravilo... ali nikako ne može biti na prvom mjestu. Veliki sam fan Football managera već 10akk godina, ali staviti FM na drugo mjesto... PES peti??? Tko je radio ovaj popis? Svjetski mediji su na popis uvrstili i The Talos Principle, igru koju su napravili hrvatski developeri, a vi ni riječi o njoj... Sramota! Za kraj evo citat s jednog od popisa (PCWORLD) najboljih igara "Without further ado, let's start with a game from Ubisoft. And no, it's probably not the one you're expecting. And it's definitely not Assassin's Creed."

VL
AT
atHyperion
10:36 08.01.2015.

Aaaaahhhh. Kakva je ovo lista!? AC:Unity na prvom, FM i PES su na listi!???? Izgleda da je autor udaren u glavu. Destiny također nije zaslužio biti na toj listi. Gdje su igre poput Dark Souls 2, Divinity, DA: Inquisition, Middledle Earth: Shadow of Mordor, The Talos Principle............ Jaooooo, jaooooo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.