Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije tučnjave u Zagrebu

26-godišnjakinji slomio nekoliko kralježaka i teško ozlijedio kičmu

hitna pomoć
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
15.03.2014.
u 15:35

Nakon što je vidio što je učinio ostao je stajati na mjestu, policija ga je odmah privela, a ozlijeđena T. Ž. prebačena je u Kliniku za traumatologiju gdje je zadržana na liječenju.

U ispadu ljubomore zbog toga jer mu supruga sjedi u automobilu sa drugim 46-godišnji D. M. u petak oko 19 sati šakom u glavu udario je 28-godišnjeg M. H. pri čemu mu je razbio nos. Iznervirani D. M. koji se nalazi u brakorazvodnoj parnici sa suprugom vidio ih je u zagrebačkoj Dalmatinskoj ulici, nakon čega je otvorio vrata i počeo se svađati sa M. H. Nakon što ga je udario u glavu pobjegao je sa mjesta nesreće, a policija još uvijek traga za njim. Ozlijeđenom M. H. liječnička pomoć pružena je u KB Merkur.
Nekoliko sati kasnije u centru Zagreba, točnije pred hotelom Esplanada dogodio se još jedan napad. Tamo se M. Č. (27) neko vrijeme svađao sa 26-godišnjom T. Ž., nakon čega je situacija eskalirala. Bilo je oko 1.20 sati kada je počeo šakama i nogama tuči 26-godišnjakinju kojoj je slomio nekoliko kralježaka i teško ozlijedio kičmu. Nakon što je vidio što je učinio ostao je stajati na mjestu, policija ga je odmah privela, a ozlijeđena T. Ž. prebačena je u Kliniku za traumatologiju gdje je zadržana na liječenju.
Ključne riječi

Komentara 3

MI
mirtebi
18:54 15.03.2014.

Kraljeznica druze beogradski a ne kicma

Avatar berkovic
berkovic
11:41 16.03.2014.

Pred Tim hotelom TJ.ma kolodvoru zalaze samo lopovi i prostitutke a cura nije radi la po naredbi PA Joe majmun istukao

NO
novkovka
08:40 16.03.2014.

cijeli ovaj svijet je poludio.ništa se više ne može riješiti razgovorom,odmah samo tučnjava.većinom strada nedužni,a krivac pobjegne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije