Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obostrano zadovoljstvo

25 godina komercijalne i tehničke suradnje Croatia Airlinesa i Lufthanse Technik

Croatia Airlines
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
03.04.2017.
u 16:00

U tehničkom središtu Croatia Airlinesa prije nekoliko je tjedana obavljen dvjestoti pregled na Lufthansinim zrakoplovima

Croatia Airlines i Lufthansa Technik obilježile su u ponedjeljak 25 godina komercijalne i tehničke suradnje, a u tom je razdoblju hrvatski nacionalni zračni prijevoznik obavio 200 pregleda na Lufthansinim zrakoplovima.

 Prije 25 godina, Croatia Airlines obavio je svoj prvi međunarodni let, i to zrakoplovom Boeing 737 kupljenim od Lufthanse. 

 Croatia Airlines i Lufthansa Technik, svjetski lider za usluge održavanja zrakoplova, zrakoplovnih motora i aviokomponenti, ujedno obilježavaju 25. obljetnicu poslovne suradnje na području tehničkog održavanja zrakoplova. U tehničkom središtu Croatia Airlinesa prije nekoliko je tjedana obavljen dvjestoti pregled na Lufthansinim zrakoplovima.

 "S Lufthansa Technikom imali smo priliku surađivati već od našega prvog međunarodnog leta. Učili smo od njih, a sada smo došli u poziciju da možemo širiti svoje kapacitete usluge na području tehničkog održavanja zrakoplova, čime povećavamo vrijednost kompanije", rekao je na svečanosti obilježavanja suradnje s Lufthansa Technikom predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Krešimir Kučko.

 Član Izvršnog odbora Lufthanse Technik za ljudske potencijale i tehničke usluge Antonio Schulthess čestitao je Croatia Airlinesu na, kako je rekao, izvrsnom poslu i zahvalio se na plodonosnom partnerstvu.

 "Naša zajednička usmjerenost na kvalitetu i želja da pružimo najbolje usluge ključ su za poslovni rast i uspjeh", rekao je Schultness.

 Lufthansa Technik je s 35 podružnica i povezanih društava jedan od vodećih globalnih pružatelja usluga u zrakoplovstvu, s više od 25 tisuća zaposlenih. Portfelj tvrtke obuhvaća proizvodnju i inženjering za komercijalne i VIP i posebne zrakoplove, motore, komponente, podvozja i druge dijelove zrakoplova.

>> Croatia Airlines uvodi nove linije: iz Zagreba u Stockholm, Helsinki, Oslo i Bukurešt

>> Novi terminal Zračne luke 'Franjo Tuđman' počeo s radom: Sve protječe bez ikakvih smetnji ili poteškoća


 

Komentara 1

IC
ice12
02:29 04.04.2017.

Daj maknite ovo iz rubrike 'kucni ljubimci'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije