Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBUNJENICI NAPADAJU
Povratak na članak

24 poginule osobe na dan izbora u Iraku

U napadu su uništene najmanje dvije stambene zgrade, a u Bagdadu je ispaljeno na desetine minobacačkih mina. Za sada nema vijesti o napadima na birališta.

Komentari 4

MM
Mladen Miletić
10:32 07.03.2010.

očetak parlamentarnih izbora u Iraku obilježili su teroristički napadi pobunjenika u kojima su poginule 24 osobe. Koliko ih je sve skupa platilo glavom, nogama i rukama zahvaljujuči uspostavi jedne briljantne demekracije.? Amerika je kadkada izvor dobra u večini slučajeva izvorr zla patnji stradanja apsolutno nevinih. To nije osuda to je ralitet, dakako da realno gledano ne razlikuju se od \"svemogučega\" koji isto postupa prema sirotinji, samo što je on svemoguč i poziva redovno sve u pakao i raj. Makar jedan broj vjernika koji sluša vjesti redovito zna da je pakao ukinut, o raju nisu direktno izvjestili, međutoim mnogi znaju i osječaju raj je samo tu u demokraciji !

VL
OB
-obrisani-
15:21 07.03.2010.

mister1x5 - jedan post - pet gluposti ...

VL
OB
-obrisani-
15:25 07.03.2010.

Iracani su imali i jos imaju mogucnost, kakve nisu imali pod diktatorom Sadamom, da si izgrade demokratsko, sekularno drustvo. Do sada su tu sansu profuckali, ruseci si veselo drug drugome religijozne objekte, ubijajuci stotine neduznih civila, suniti ubijaju siite, ii obratno, svi bi htjeli ubijati Kurde, itd, itd ... Arapi i demokracija ??? Ma dajte no ...

VL
OB
-obrisani-
16:09 07.03.2010.

Tajna Imaš pravo na svoje osobne doživljaje drugih ljudi ovdje kao uostalom i svatko od nas. Međutim, budući da si i mene negdje spomenula, moram te demantirati i reći tebi a i svakomu ovdje kako ama baš nikakve veze s nickom \"igla\" nemam,a taj nick sam ovdje vidio svega nekoliko puta. Dakle, na znanje svima - nikad na VL-u i JL-u , niti na posavski obzor info nisam nastupao pod bilo kojim drugim nickom osim Venlo. Hvala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.