Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osumnjičen

20-godišnjakinja prijavila silovanje na šumskom putu u Jaski

policija
Arhivska fotografija
17.07.2010.
u 14:48

U djevojčinu iskazu, neslužbeno doznajemo, postoje nedosljednosti. M. M. odveden je istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu, koji ga je, nakon ispitivanja, pustio.

JASKA - M. M. (25) osumnjičen je da je silovao 20-godišnjakinju na šumskom puteljku na području Jaske u četvrtak u popodnevnim satima.

Djevojka je silovanje odmah prijavila. U djevojčinu iskazu, neslužbeno doznajemo, postoje nedosljednosti. M. M. odveden je istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu, koji ga je, nakon ispitivanja, pustio.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
19:53 18.07.2010.

mora da se cura bavi najstarijim zanatom ,klijent je konzumirao njeno tijelo no nije platio jer je roba pokvarena te ga optužila za provalu u njenu trgovinu

BR
braco
11:50 19.07.2010.

Dosla cura kod suca i kaze on me je silovao. Uzeo sudac iglu i kaze -udjeni konac u nju ali sudac mase sa iglom. Gospon sudec nemojte mrdati sa iglom ne mogu ubosti konec. Veli sudac -E da si i ti mrdala ne bi ti uslo

MT
Mr.Techno
08:37 20.07.2010.

Pitao bi Vas kako bi reagirali da se Vašoj kćeri/curi/sestri,/majci dogodi tako nešto - da li bi i onda pisali takve gadosti. Sram Vas može biti, i onda nas sa pravom zovu muške šovinističke svinje - ne služite na čast muškom rodu - kretenčine! Ta djevojka zlata vrijedi, osobno je poznajem i zasigurno nije zaslužila da joj se to desi. Razočaran sam napisima kretena, idiota i malomozgaša kakvi ste vi!!!!!!!!!! Mister Techno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije