Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
panika u kini

160 kobri pobjeglo iz uzgajališta i sijalo strah među ljudima

\'A Naja Ashei, a newly discovered giant spitting cobra measuring nearly nine feet and carrying enough venom to kill at least 15 people, is seen in this picture released by WildlifeDirect December 7,
Arhivska fotografija
16.09.2010.
u 09:05

Stanovnici kineskog sela Shijiaoa danima su strahovali od zmija koje su preplavile ulice, javne zahode, kuhinje...

Više od 160 kobri, koje su pobjegle iz ilegalnog uzgajališta, izazvalo je paniku u jednome kineskom selu prije nego što su ulovljene ili ubijene, objavili su danas kineski mediji. Stanovnici kineskog sela Shijiaoa danima su strahovali od zmija koje su preplavile ulice, javne zahode, kuhinje...

Većinu od 160 kobri ulovili su sami mještani, no još ih pet ili šest nedostaje.

Mještanin Cai Yong priznao je da je ilegalno uzgajao oko 1900 kobri u bivšoj školi koju je pretvorio u reproduktivni centar. Nije poznato je li zbog ovog incidenta i uhićen.

Ključne riječi

Komentara 5

NA
nasicanin
10:33 16.09.2010.

bezi, bre, dabre .... :-D

DU
Deleted user
12:26 16.09.2010.

@nasicanin: preko zebre. ;)

TU
Tuce
11:22 16.09.2010.

Eh,velika steta sto ih nema kod nas da ih pustimo u sabor kad zasijedaju uh sto bi bilo pobune

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije