Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

16-godišnjakinja zatečena sa 22 grama marihuane

trava, marihuana
Reuters
10.12.2009.
u 09:01

Zadarska policija jučer je uhitila 16-godišnju djevojku kod koje su pronađena 22 grama marihuane. Protiv maloljetnice policija će podnijeti kaznenu prijavu.

Zadarska policija jučer je u Ulici Josipa Jurja Strossmayera u Zadru zatekla 16-godišnju djevojku kod koje su pronađena 22 grama marihuane.

Policiji je bila sumnjiva pa su je legitimirali u blizini jednog napuštenog vojnog objekta.

Protiv maloljetne srednjoškolke policija će podnijeti kaznenu prijavu zbog zlouporabe opojnih droga.  Do sada nije evidentirana kao počinitelj ovakva kaznenog djela.

Ključne riječi

Komentara 6

DO
dovla
07:28 07.01.2010.

kad uhvate nekog sa par grama salate \"razotkriven narko lanac\"bruje novinari .... zašto ne pišete kako su političari 90-tih i nadalje dovozili drogu u hrvatsku za obranu lijepe naše itako našoj mladeži osigurali ovisnost (bolest).....

RA
rajko
23:37 13.12.2009.

Ti se hunteru preseli u AFGANISTAN.Tamo bi ti bilo super s onim umotanima jer razmisljas ko oni

RA
rajko
23:39 13.12.2009.

Sto uopce stavljaju ovakve gluposti u novine..de kad ce vise bit vijest da je u corci neko ko je hrv gospodarstvo bacio na koljena,i zbog kog umirovljenici kopaju po kantama.a ne ovakve glupoti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije