Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasna igra
Povratak na članak

14-godišnjak kolegi iz razreda prislonio vruće škare na vrat

Na satu likovne kulture u splitskoj osnovnoj školi 14-godišnjak je upaljačem zagrijao škare i prislonio ih kolegi na vrat te mu zadao opekline 1. stupnja.

Komentari 13

KR
kreont
12:23 19.03.2010.

Ovo nam je postala stvarnost. Nasilje na svakom koraku. Joj tko je odgajao i kako ovoga nasilnika.

VL
Avatar Hemp
Hemp
12:37 19.03.2010.

hahaha koja debilna drzava da je to odje u engleskoj uradio, ugurao djecu nasilu u auto, dobio bi 10 godina, nebi se ni kod sudije pojavio u americi bi bila dozivotna

VL
LO
lola
13:01 19.03.2010.

Kakvi su kod kuce takvi su i u skoli. Treba kazniti njega i njegove roditelje.

VL
BL
Bluno
13:04 19.03.2010.

Ljudi moraju konačno shvatiti.Sami se moraju zaštititi.Također i svoju dijecu.

VL
XY
xychhr200
13:25 19.03.2010.

Ne znam zašto toliko pluvanja po tom djetetu, te zahtjeva za nekom drastičnom kaznom, pljuvanja po državi itd... Pa radi se samo o 14-godišnjaku koji jednostavno iz naivnosti nije mislio kakvu glupost radi, ali sam čvrsto uvjeren da to višeiše nikada neće raditi i da mu je itekako krivo što je to napravio. Ali, eto, u Hrvatskoj bi se samo kažnjavalo - u tome su najglasniji političari koji to najviše zaslužuju - umjesto da se pokuša s razumjevanjem i tog mladog čovjeka izvede na pravi put... iako to vjeojatno neće trebati jer je već shvatio što je napravio. Zar nitko od nas sa 14 godina nije napravio bilo kakvu glupost... pa se toga itekako sjeća i u kasnijem dobu i zbog toga iskreno žali..??? Čemu onda kažnjavanje..???

VL
SH
shitEUshit
13:26 19.03.2010.

Je Hemp, dobio bi deset godina u engleskoj pogotovo ako je bijelac i rođen tamo a što se tiče ostalih, mislim na problematične imigrante svih drugih boja i nacija, e pa za njih ne vrijedi isto pravilo. Zato nemoj njatke i budi sretan da vam one po život važne CCD kamere po gradovima rade punom parom jer u protivnom bi vam se mogao desiti jedan dejtonski sporazum.

VL
BR
bracekic
13:39 19.03.2010.

A gdje su sad gospođe s plavog ,hrabrog i ostalih telefona?Šute ko zna se što! A što bi se dogodilo da je to napravili njihovo dijete?Za sve ovo su krivi ti telefoni,nemojmo se zavaravati!

VL
LX
lara x
13:52 19.03.2010.

Svaki balavac od 14 godina koji napravi glupost je i te kako svjestan posljedica svojih gluposti i ne može se braniti da nije znao što radi! Zato mora odgovarati! Stalno pričaju o dječjim pravima, djeca imaju pravo na ovo ivo i ono - slažem se, ali zaboravili su djeci objasniti što nemaju pravo. Djecu kljukaju sa milijun informacija što smiju i na što imaju pravo zato se i događaju takvi slučajevi. A gdje su nestale sankcije za takvo ponašanje???

VL
RI
riječanka
14:17 19.03.2010.

Ovo nije balavc, ovo je IDIOT!!! Nisam ja za onu poslovicu: oko za oko, zub za zub, ali sve je to roditeljski odgoj ili neodgoj!!

VL
BL
Bluno
14:26 19.03.2010.

Ne znam zašto toliko pluvanja po tom djetetu, te zahtjeva za nekom drastičnom kaznom, pljuvanja po državi itd... Pa radi se samo o 14-godišnjaku koji jednostavno iz naivnosti nije mislio kakvu glupost radi, ali sam čvrsto uvjeren da to višee nikada neće raditi i da mu je itekako krivo što je to napravio. Ali, eto, u Hrvatskoj bi se samo kažnjavalo - u tome su najglasniji političari koji to najviše zaslužuju - umjesto da se pokuša s razumjevanjem i tog mladog čovjeka izvede na pravi put... iako to vjeojatno neće trebati jer je već shvatio što je napravio. Zar nitko od nas sa 14 godina nije napravio bilo kakvu glupost... pa se toga itekako sjeća i u kasnijem dobu i zbog toga iskreno žali..??? Čemu onda kažnjavanje..??? A da ga je probo škarama?da li bi onda isto razmišljao/a?

VL
Avatar CHOW
CHOW
15:11 19.03.2010.

Split, Dalmacija?! Ma nemoguce da se tako nesto tamo moze dogoditi?!

VL
OB
-obrisani-
17:40 19.03.2010.

Neznam što se to dogadja sa omladinom kad im okrutnost postaje zabava. Kriza ili previše nasilnih filmova. Žalosti božja.

VL
BR
bracekic
18:08 19.03.2010.

dječja pravobraniteljica šuti.malo jako čudno je to!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.