Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOST POKREĆE INICIJATIVU
Povratak na članak

'1350 tvrtki u državnom vlasništvu ostvaruje gubitak od milijardu kuna'

Most nezavisnih lista u četvrtak je najavio da će uskoro uputiti u saborsku proceduru prijedloga osnivanja istražnog povjerenstva za upravljanje tvrtkama u državnom vlasništvu

Komentari 26

PO
pozornik66
17:36 10.08.2017.

Razlog tomu je sigurno 30% viška radnika po tvrtkama, ako se ti ljudi otpuste onda će ih biti previše na burzi i socijali i opet na državnoj grbači, ništa bolje bez bolje ekonomije

VL
Avatar dobry
dobry
03:37 11.08.2017.

Whats up vasina trol bojna!!? Boli vas što onim frankenštajnskim uratkom "preslagivanja" niste postigli cilj- cijepanje i uništenje MOST-a. Po vašu nesreću, MOST je ostao jedinstven i kompaktan i udesterostručio je broj zastupnika po lokalnim jedinicama! A vi!?? Stabilnost vam, doslovce, ovisi o 3 SDSS-ove ručice u Saboru (bez njih samo 75!), koje A. Plenković masno plaća, i dobroj volji M. Pupovca! A sve radi zaštite sustavne pljačke u Agrokoru i sive eminencije koja drma Hrvatskom po socijalističkom samoupravnom principu-elita troši svi plaćamo. Samo ste promijenili ime iz SKH u HDZ, akteri i način "rada" ostao isti. Pljuc.

VL
ST
stric15
14:20 10.08.2017.

...a što je sa tripartitnom vlašću...

VL
Avatar davcro
davcro
16:56 10.08.2017.

Bravo MOST!!

VL
DU
Deleted user
20:15 10.08.2017.

Zašto u članku nema popisa najvećih gubitaša ili nekakve analize? Zašto nam Večernji samo baci kost za zabavu? Kao da sam otvorio 24sata. Zato su i komentari na osobnoj razini bez argumenata. Šteta, a tako lijepa tema...

VL
DU
Deleted user
14:39 10.08.2017.

saborska povjernstva su smijesna gospodine petrov bili ste na vlasti i mogli ste biti i dalje sto ste ucinili nista i manje od toga tko ce biti u povjerenstvu grmoja bulj pernar puh ...i sto ce te vi ustanoviti evoo zetva je prosla mogli ste se javiti pa mlatiti praznu slamu ...

VL
BU
Bubalamala
08:19 11.08.2017.

Kako ono posluje Podravka, od kada je HDZ-e postavio svoj kadar ?

VL
Avatar mofo
mofo
23:25 10.08.2017.

Jel ovi nisu skuzili da im popularnost raste kad se ne javljaju?

VL
KA
kamenjar0404
17:40 11.08.2017.

Zašto ne nadjes veliku medjunarodnu tvrtku da privatiziramo državne tvrtke već samo glumiš nekog istraživača za novine !!!!

VL
Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
14:51 10.08.2017.

Dakle, iza ovog prijedloga stoji Tomislav Panenić, Mostov ministar gospodarstva, inače bivši skladištar koji je krao stiropor iz firme u kojoj je radio. Lik koji je, inače, predložio osiguranje sredstava za izgradnju pročistača pitkih voda u Slavoniji na način da se smanje gubici vode na cjevovodima, što je jedna od najglupljih izjava ikada i koja zorno pokazuje koliko su članovi sekte Most duboko ograničeni i limitirani. Kradljivac stiropora nije u stanju shvatiti da se smanjenjem gubitaka na cjevovodima ne može osigurati više prodane vode, vode se može prodati onoliko koliko ima kupaca i potreba, to je isto kao i tvrditi da neki dućan može povećati prodaju čokolade ako smanji krađe, isto kao što nije u stanju shvatiti da ne može gubitke vode računati po komercijalnoj cijeni vode, isto kao što nije u stanju shvatiti da sanacija gubitaka u cjevovodima isto tako nije besplatna.

VL
Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
14:35 10.08.2017.

Zašto je sve što dođe iz Mosta glupo, retardirano i imbecilno? Halo, ćuprijaški paraziti, pa i poanta je da javne tvrtke rade s gubitkom, javne tvrtke nisu tu da stvaraju dobit, nego da građanima pružaju javne usluge, ako treba i s gubitkom. Gdje bi došli kad bi gledali samo profit, odmah bi mogli zatvoriti 50 posto vodovoda, 70 posto trajektnih i autobusnih linija, 60 posto lokalnih plinovoda i cesta itd.

VL
DR
droza
16:40 10.08.2017.

Ovaj prijedlog Bože Petrova uopće nije loš, ali javnost ga treba podržati pod slijedećim uvijetima; Prvo u sve te tvrtke potrebito je instalirati sve kumove Bože Petrova, bližu i daljnju rodbinu. Zatim to isto treba napraviti, istim redoslijedom s kumovima i rodbinom Grmoje, Panenića, Bulja, Dobrovića, Čikotića i ostalih. Uvjete kod zapošljavanja potrebito je srezati (čitaj prilagoditi), na onu razinu koja zakonskom regilulativom nikako ne bi mogla stopirati taj nadasve stručni kadar. Koordinator, naravno za sve ranije navedeni mora biti zastavnik Orepić i nitko drugi. U protivnom, zajamčeni prosparitet biz će pod upitnikom!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.