Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ODUSTAO

U kolicima je proveo 13 godina, a sada, usprkos prognozama liječnika, ponovno hoda

04.03.2020.
u 10:17

Tešku dijagnozu dobio je kada je bio samo 11 godina, a liječnici su sumnjali da će ikad više samostalno hodati

Liam Critchett (24) iz Throxenby Lanea u Engleskoj trinaest je godina proveo u invalidskim kolicima nakon što mu je dijagnosticiran tumor u leđnoj moždini.

Tešku dijagnozu dobio je kada je bio samo 11 godina, a liječnici su sumnjali da će ikad više samostalno hodati.

Dotad je bio normalan dječak koji je obožavao igrati nogomet i kriket, no snažni bolovi u leđima i jake glavobolje, donijele su mu dijagnozu koja mu je zauvijek promijenila život.

No, on je sada pokazao da je sve moguće. Nakon 50 operacija i godina i godina provedenih u bolnicama, 24-godišnji Liam je napokon stao na noge bez ičije pomoći.

 

Komentara 1

ST
Starotopoljanin
11:17 04.03.2020.

divim ti se ,na tvojoj upornosti,i neka ti dragi bog bude u pomoci.samo naprijed .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije