Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slučaj 'elitna prostitucija'

11 stranica 'nestalih' spisa pronađeno na Županijskom sudu u Zagrebu

Ivan Turudić
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
07.10.2018.
u 07:41

Spis će se sada rekonstruirati pod nadzorom glavnog državnog odvjetnika te će se, nadamo se, brzo rasvijetliti cijeli slučaj

Nakon što je Dražen Jelenić, glavni državni odvjetnik rekao kako su 'nestali' spisi o curenju informacija u slučaju elitne prostitucije u kojoj Milijan Brkić ima jednu od ključnih uloga u zataškavanju cijelog slučaja, sudac Ivan Turudić potvrdio je Jutarnjem listu kako je nestalih 11 stranica iskaza prostitutki pronađeno na Županijskom sudu u Zagrebu.

Spis će se sada rekonstruirati pod nadzorom glavnog državnog odvjetnika te će se, nadamo se, brzo rasvijetliti cijeli slučaj.

>> Pogledajte “okršaj” Plenkovića i Bernardića u Saboru

Komentara 99

MA
Marko1337
09:54 07.10.2018.

Sve su to djela UDBA-e koja je raspolagala sa ljudskim sudbinama i životima. Uz pomoć Njemačke a uz veliko odupiranje UDBA-e tek su dvojica udbaških zločinaca uzatvoru. Zašto se hitno ne privedu bajić i cvitan da se konačno počene odmatati udbaško klupko zločina, kriminala

IL
ilijan1a
10:17 07.10.2018.

Čitam ove komentare i toliko lupetanja u njima. Zašto čovjeku posuđujete a da mu nije još presuđeno. Jeli niste sposobni malo svojom glavom razmišljati a ne uzimati ono što novinari pišu zdravo za gotovo.

Avatar zajutrak
zajutrak
10:00 07.10.2018.

Moglo bi se tu rasvijetliti svašta .., meni nije jasno zakaj Ostojić nije rasvijetio taj slučaj , pitam se pitam ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije