Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALAČKA KRIZA
Povratak na članak

Krvava pljačka banke u Brazilu: najmanje 12 mrtvih, među njima i djeca

Pljačkaši su pokušali uzeti novac iz dvije banke u gradu Milagresu

Komentari 9

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
15:27 07.12.2018.

Kriv je Trump! Hajde lijevi, pocnite i objasnite zasto!

VL
Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
16:10 07.12.2018.

ovi što su još jednom nogom na grani neznaju kako se pljačka,prvo trebaju govorit da vole svoju državu da su najveći domoljubi i onda ići na izbore da ih budale izaberu,dalje sve je lako

VL
Avatar StevoHorvat
StevoHorvat
15:25 07.12.2018.

Brazil je članica BRICS-a, udruženja država koji su mokri san svakog antikapitalista, antiamerikanca i leftarda, a, u stvarnosti, radi se o, kako bi Predsjednik Trump rekao - običnim vukojebinama.

VL
Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
16:23 07.12.2018.

Nestalo srednje klase bit će toga još

VL
DU
Deleted user
15:27 07.12.2018.

Vjerovatna reakcija vlasnika banke : hehe sad cu napokon imat nove zaposlenike bez povisica, profit

VL
Avatar nekineki
nekineki
15:32 07.12.2018.

strašno, al takvi primitivni i brutalni razbojnici jos nisu shvatili, da se ovakav sistem na legalan i inteligentan način 'pljačka' jedino kamatnom stopom, deviznom arbitražom, insajderskim trgovanjem, evazijom poreza, međunardnim fingiranim transakcijama...odnosno kako to rade 'dobri' momci, u kravatama, bez rukavaca, osim mozda golferskih...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.