Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlostavljanje?
Povratak na članak

11-mjesečni dječak završio u bolnici zbog frakture lubanje

Kako su roditelji u kratko vrijeme davali oprečne izjave o razlozima stravičnih ozljeda, liječnici su odmah posumnjali na zlostavljanje ili teški roditeljski nemar te o tomu obavijestili policiju.

Komentari 4

RA
razočarani1
04:42 30.03.2010.

prestrašno...........netko je kriv za to što se djetetu dogodilo,dijete si to sigurno samo nije moglo napraviti....želim mu brz oporavak i više sreće u životu jer ono to zaslužuje.....a neznam zašto ne objavite imena i prezimena tih \"roditelja\".....

VL
PE
petracan
11:15 30.03.2010.

Slažem se sa nižepodpisanmima. Uvijek i u svakoj prilici taje se imena... objavite im imena i nemorate ih kazniti. Dovezite ih na Jelačić plac i ostavite ih !!!!!

VL
OB
-obrisani-
13:07 30.03.2010.

Dajte to dijete meni ,ja i supruga ne možemo imati dijece ,gledat ćemo ga ko kap roose na dlanu a ove debile od roditelja osudit za pokušaj ubojstva!

VL
OB
-obrisani-
13:08 30.03.2010.

Kad Bog da dijecu debilima!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.