Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PRAVA O NASLJEĐIVANJU

10 odgovora na pitanja o obiteljskoj mirovini: Svima 10% više, za dio mirovine supruga posebna pravila

16.11.2022.
u 06:15

Udovice koje koriste svoju mirovinu i nikad nisu zatražile obiteljsku moraju podnijeti zahtjev za stjecanje toga prava. Povećanje obiteljskih mirovina državu će stajati 1,2 milijarde kuna

Komentara 4

DU
Deleted user
06:46 16.11.2022.

I kako pekari najavljuju kilu kruha od 30 kuna nakon nove godine.....Slava Ukrajini.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:16 16.11.2022.

Već desetljećima se piše kako je ovaj mirovinski sustav, koji počiva na solidarnosti, dugoročno neodrživ i kako je on samo prijelazni oblik prema novom sustavu. Usprkos tome sada Vlada donosi i ovu opciju, koja će dodatno opteretiti mirovinski fond. O čemu se zapravo radi, briga za umirovljenike ili...?

Avatar Krabat
Krabat
07:21 16.11.2022.

meni su uzor Sanader ili briselski hohštapler i općenito takvi političari, njihova je politika, ako se dobro ne nakradeš za radnog vijeka novcima kojim ovce plaćaju porez onda si osuđen na prosjek 2400 kn ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?