Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt Lecha Kaczynskog
Povratak na članak

10 godina nakon nesreće u Smolensku još se ne zna kako je došlo do pada zrakoplova

Nesreća u Smolensku godinama je uzrok napetosti u odnosima Varšave i Moskve. Ostaci zrakoplova i dalje su u Rusiji, što je trn u oku poljske vlade. Poljski dužnosnici na godišnjicu nesreće, 10. travnja ove godine, neće posjetiti Rusiju

Komentari 2

Avatar Joja
Joja
08:40 09.04.2020.

To se desilo za vrjeme globalne recesije a Poljska je jedna od rijetkih drzava koja nije proglasila krizu u ono vrjeme koliko se sjecam. Sjecam se i glupih komentara kako Poljaci slave gubitak drzavnog vrha na takav nacin i kako predsjenik Josipovic nije imao vremena doc na sprovode sto je bio zauzet sa svakogodisnjim partizanskim ceremonijama

VL
DU
Deleted user
12:08 09.04.2020.

Poljaci su naj vece europsko smece, veoma zao i pokvaren narod, nesto ko i ukrainci, i jedni i drugi alkoholicari da su i Rusi amateri za njih. Poljaci su katolicki srbi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.