Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

1, 2, 3…. za novu školsku godinu, opremite se na jednom mjestu uz velike uštede!

Emmezeta
23.08.2022.
u 09:32

Iako je ljeto još u punom jeku, kraj kolovoza najavljuje početak nove školske godine

Do prvog školskog zvona nije ostalo puno, zato se na vrijeme pripremite sa svojim mališanima za sve nove obaveze! Za lakši rad, ljepšu igru i zabavnije učenje posjetite Emmezeta centre i webshop te pronađite sve što vam je potrebno! Svim članovima Emmezeta Kluba, od 19. do 28. kolovoza pripremili smo velike akcije do -30%! Učlaniti se u Klub vrlo je jednostavno, a pogodnosti koje ostvarujete su mnogobrojne.

Ima nešto posebno zabavno u zadnjim danima ljeta i pripremama za nove radne izazove. To znači početak neke lijepe priče i novih radnih obveza. A svaki početak idealno je vrijeme za preuređenje vašeg doma i radnog prostora.

Prostor za učenje možete učiniti djeci mnogo zanimljivijim i ugodnijim za boravak. Radni kutak je potrebno urediti tako da bude inspiracija, ugodan za boravak te da ima detalje koji će ga učiniti zanimljivijim. Potrudite se da svaki kutak osmislite što zanimljivije kako bi sve bilo lakše i ljepše, od učenje do igre.

Čini se da je recept za savršenu dječju sobu jednostavan, imati funkcionalan i udoban namještaj, ukrasiti ga omiljenim motivima, odabrati kvalitetan tekstil te imati dobru ideju vodilju. Za još slađe snove i lakša buđenja, uredite sobu novom posteljinom i jastucima.

Nova školska godina najbolja je izlika za kupnju novog televizora, laptopa ili mobitela. Bilo za ispunjavanje školskih obveze ili za opuštanje uz neki dobar film i seriju, provjerite naš bogati asortiman multimedije.

Požurite u Emmezeta centre i webshop i iskoristite akciju sve do 28. kolovoza!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije