Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žena nevinog izgleda

Ova umirovljenica šokirala je i zaradila nadimak 'susjeda iz pakla'

umirovljenica,susjeda iz pakla
Foto: St Johns County Sheriff’s Office
1/2
11.05.2014.
u 09:38

Ana Maria Moreta Folch (62) demolirala je susjednu kuću buldožerima. Počinjena šteta iznosi 25.000 dolara

Ova umirovljenica zaradila je nadimak ''susjeda iz pakla'' jer je buldožerima potpuno demolirala susjednu kuću. Ana Maria Moreta Folch (62) nikako se nije mogla pomiriti s činjenicom da je mobilni dom u njenom susjedstvu u Svetom Augustinu na Floridi bio iznajmljen ''nedorečenim ljudima'' pa je stav odlučila uzeti u svoje ruke, piše Metro.

Kada je primijetila da je kuća prazna, otuđila je ključeve i pozvala građevinare. Uvjerila ih je da kuću treba demolirati što su oni i učinili. Štetu je prijavila šokirana vlasnica nakon što se vratila doma.

- Punih 27 godina radim u policiji i sve mi je teže podnijeti što su ljudi sve u stanju činiti posljednjih godina. Ovo je nečuveno - komentirao je zapovjednik lokalne policije Chuck Mulligan. Nesmotrena umirovljenica bit će kažnjena, no još nije poznato hoće li morati platiti štetu koja je procijenjena na 25.000 dolara.

>>S gradilišta perona ukrali bager vrijedan više od 200.000 kuna

Komentara 8

OR
orcapipa
17:06 11.05.2014.

Smuci mi se kada citam komentare ovih pametnjakovica,Ameri tu Ameri tamo,kao prvo za budale jos jednom:70% kuca u Americi su gradjene kao i svugdje u svijetu od cigle ili kamena,u toplim predjelima:Florida,Kalifornija itd.kuce su montazne sa rokom trajanja od 200 -40 god.Amerikanci se u toku svog radnog vijeka u prosjeku 3-6 puta sele,zbog posla,zato su kuce jeftine,sto ne znace da su losije.Jedan prosjecni Amerikanac plati za montaznu kucu sa svim luxuzom manje nego u nekim "Tradicionalnim" zemljama za stan.Sto se tice malo jaceg vjetra,to prica samo netko ko nije dozivio Uragan.A sto se tice toga da ce to ostali svijet platiti, Kina dobiva 90000 000€ pomoci od EU,Rusija 80000 000, sada ce Ukraina dobit kredite itd.A da li Hrvati od kojih je nekoliko miliona u inozemstvu znaju za tradiciju,dom,obicaje ????? Sto nama vrijede lijepe stare oronule kuce u Zagrebu ili Rijeci kada nema love da se restauriraju???

Avatar Ponosna i Lijepa
Ponosna i Lijepa
11:56 11.05.2014.

Ova bi mogla u ministarstvo kod ankice taritaš mrak ili kako se već zove , ima dobre preporuke.

KR
kristal
17:24 11.05.2014.

tocno kad procitam neke komentare smuci mi se pricaju o americi koda zive u njoj a pojma nemaju kako je I pravu istinu bolje da sute nego da valjaju gluposti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije