Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.03.2013. u 12:00

Vidošević je inače još veći genij za nekretnine od sestara Perić koje su vrijednost svoje uvećale 25 puta

Nadan Vidošević, predsjednik HGK, kolateralna je žrtva interesa javnosti za poduzetničke pothvate sestara Perić, supruge i šogorice ex ministra Ostojića. Jutarnji piše da su sestre Perić dio zarade od prodaje terena pokraj Bala uložile u kupnju dvaju Vidoševićevih terena u Medulinu.

Vidošević je inače još veći genij za nekretnine od sestara Perić koje su vrijednost svoje uvećale 25 puta. Nadan je u Medulinu 1999. kupio uza samo more 4116 četvornih metara za 18.000 eura. Zemljište je poslije postalo građevinsko i vrijednost mu je povećana najmanje 45 puta, na otprilike 800.000 eura.

Zoki mast 
trast mi

Zvijezda broken ingliša izgubila povjerenje vrha SDP-a

Ingrid Antičević-Marinović, promatračica u Europarlamentu, uzalud je upisala (i) početni tečaj francuskog. Osim što joj “pipl” više vade mast nego što joj “trast”, uspjela je izgubiti i povjerenje stranačkog šefa.

Magla za iseljenike

Slobodna radna mjesta – najtanji katalog na svijetu

Ivan Šuker, predsjednik saborskog Odbora za Hrvate izvan RH, požalio se Novom listu da su ambiciozni planovi Vlade da pozove hrvatske iseljenike na povratak u domovinu samo načelni jer za njih nije osiguran novac pa neće dati nikakve rezultate. Plan se inače sastoji od ankete među iseljenicima koji se žele vratiti u RH i izrade “kataloga mogućnosti za zapošljavanje u Hrvatskoj”. Za katalog, doduše, i ne trebaju velika sredstva. Popis slobodnih radnih mjesta stane na dva lista papira.

Netolerantni pravaši, ujedinite se

Tajniku smetaju prezime Srb i protestanti

Ruža Tomašić, jedina zastupnica pravaša u Saboru i predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević, priprema svepravaški sabor u novom pokušaju ujedinjenja krajnje desnice. Glavni tajnik HSP-AS Pero Ćorić na zajedničkoj press konferenciji ipak je dao do znanja da pozivnice neće dobiti svi, a svakako ne “čovjek znakovitog prezimena” Danijel Srb kojem zamjera i što mu je majka biskup reformatorske, protestantske crkve u Osijeku. “Neprimjereno je da netko tko ne pripada kršćanskom svjetonazoru zagovara takav svjetonazor” – izjavio je Ćorić kojeg bi, osim bontonu i međureligijskoj toleranciji, 
trebalo podučiti 
i da su protestanti – kršćani.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?