Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.12.2010. u 12:00

Nadan Vidošević, predsjednik HGK, u razgovoru za t-portal usporedio je sebe i svoje bogatstvo s Oprah Winfrey.

Nadan Vidošević, predsjednik HGK, u razgovoru za t-portal usporedio je sebe i svoje bogatstvo s Oprah Winfrey. Američku voditeljicu nazvao je sinonimom uspješnosti, dodajući da joj Ameri ne zamjeraju razmetljivo pokazivanje bogatstva. – Mi to nemamo – požalio se na Hrvate vlasnik velebnog imanja u Gorskom kotaru i još niza nekretnina. Umjesto što mu zavide, Vidošević dodaje da bi trebali u njegovom uspjehu vidjeti priliku za svoj put. Tko nam je kriv kada smo zavidni raspikuće, a ne vrijedni kao Nadan.

Đurđa Adlešič odrekla se onoga što joj ne pripada

Đurđa Adlešič prisegnula je i kao vijećnica u Županijskoj skupštini te najavila da će 840 kuna naknade ustupiti pučkoj kuhinji. Šteta što nema pravo na tu naknadu pa će to ostati tek na samohvali za medije.

Kerum si za Božić poklonio prenamjenu parcela

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, pravi je velemajstor u zbunjivanju javnosti i puštanju magle. Dok se svi zabavljaju smjenama i prodajom dionica Hajduka, Slobodna je otkrila da je Kerum prenamijenio nekoliko gradskih parcela iz javnog dobra u građevinske čestice, a igrom slučaja baš će na tom zemljištu niknuti trgovački centar Keri. Nakon što je Kerum Splićanima podijelio božićnice, morao je nekako počastiti i samog sebe.

Od čega živi Alenka Kočiša Čičin-Šain

Alenka Kočiša Čičin-Šain, bivša saborska zastupnica HNS-a zaposlena u upravi Zagrebačkog holdinga, potvrdila je Jutarnjem da prima povlaštenu saborsku mirovinu od oko sedamnaest tisuća kuna u bruto iznosu iako istodobno prima menadžersku plaću od trideset tisuća kuna bruto. Da si olakša težak život izborila se i za druge povlastice poput službenog automobila sa šoferom, službene kartice, 37 dana godišnjeg odmora i otpremninu od 180 tisuća kuna. – Što biste vi, da ja živim od zraka? – pita novinara Alenka Kočiša Čičin-Šain koja kao da je kod Nadana Vidoševića išla na tečaj za zgrtanje svega što joj položaj pruža.

Komentara 5

JA
jankoprekobrda
00:11 24.12.2010.

Eto i sada bi DORH mogao samo preispitati porijeko toga bogatsva i kako je steceno. No Vidosevic nije na crnoj listi Bjelogalvog Supa, jer za njega nije dobila direktivu iz Washingtona ili Brussela.

AM
amato
14:42 23.12.2010.

don t worry. Ipak. Ceterum censeo Chartaginem esse delendam. Dotični gospdin ne zaslužuje pažnju. Znao on to dobro.

AM
amato
07:51 24.12.2010.

Iritira što taj lik nije je nešto pametan, da nije vrijedan to ne treba niti spominjati. To što je završio ekonomski fakultet ništa ne znači jer je pitanje kako je to napravio. Sudeći po onome kako je radio poslije faksa može se tvrditi nikako, tj. samo zahvaljujući tome što tada nije akcije USKOK-a INDEKS nije uhvaćen. Njegovo obrazovanje je na razini prosječnog gimnazijalca. Jedino što jeste je da je pokvaren i nemoralan do bola. Dok su se drugi borili u ratu on je uzimao novac iz državnog proračuna ili iz doprinosa propalih tvrtki. I na kraju kako je postao direktor Kraša. Kraš je dd gdje su vlasnici tisuće dioničara. I dođe takav jedan da vlada njihovim vlasništvom. Pitam kako je Nadzorni odbor izabrao njega. Za koga radi taj NO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?