Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17.02.2011. u 12:00

Razlog je tomu, otkriva načelnik općine, što Vidoševićevo imanje nije u sustavu naplate komunalnih doprinosa.

Nadan Vidošević, zaslužni hrvatski branitelj i predsjednik HGK, mogao bi uskoro postati žrtva poreza na vikendice. Prema pisanju Jutarnjeg lista, Vidošević do sada nije platio ni kune za svoje raskošno vikendaško zdanje na velikom imanju od pedeset tisuća četvornih metara pokraj Skrada. Razlog je tomu, otkriva načelnik općine, što Vidoševićevo imanje nije u sustavu naplate komunalnih doprinosa. Vikendica vrijedna deset milijuna kuna prijavljena je inače kao – planinarski dom s privatnim skijalištem.

Izigrana Vesna Balenović


Glasan zvižduk u prazno Davora Šterna

Vesna Balenović, poznata hrvatska zviždačica, ipak se neće vratiti na posao u Inu kao što je to obećao predsjednik NO Ine Davor Štern. Zaboravio je da o tome ne odlučuje on nego uprava koju vode Mađari.

Gdje je nestao čovjek

Kerum izbrisao bivšeg prijatelja iz povijesti Hajduka


Joško Svaguša, donedavni predsjednik Hajduka, upadljivo je nedostajao na proslavi 100-godišnjice splitskoga kluba. Premda je službena verzija da se bivši predsjednik “prehladio, pa je ostao kući”, neslužbeno je nastao kratki spoj između Keruma i Svaguše. Nije čudno stoga što su s Poljuda uklonjene Svagušine fotografije, a povučen je i kalendar za 2011. na kojem pozira s igračima Hajduka. Teško je biti Kerumov bivši prijatelj.

Dajmo da broji

Pošaljimo ministra Popijača na Zavod za zapošljavanje


Đuro Popijač, ministar gospodarstva, pohvalio se uvođenjem europskih standarda u izvještavanje o broju nezaposlenih. Komplicirani grafikoni nisu zavarali novinare koji su izračunali da je u posljednjih mjesec dana još petnaest tisuća naših sugrađana ostalo bez posla, ali su zbunili ministra koji nikako nije uspijevao preko usta prevaliti koliki je ukupan broj nezaposlenih. Ako Popijač ne može izračunati koliko ima nezaposlenih u Hrvatskoj, onda možda i nije prava osoba za ministarsku funkciju pa treba razmisliti da ga pošaljemo na Zavod za zapošljavanje. Tamo može na miru prebrojiti svih 334 tisuće nezaposlenih.

Komentara 11

OB
-obrisani-
13:48 17.02.2011.

Ajmo lijepo napravit rezervaciju u planinarskom domu...i malo se opustiti i rekreirati nakon svih ovih stresova sto su nam ih priustili... Zato sluze planinarski domovi, zar ne... Gosp. samo zamolit da kljuc ostavi ispod otiraca...

SI
sixpack
13:51 17.02.2011.

Sjeća li se netko Pašalića-Ivića. Sinonim za lopova 90.Valjda Nadan misli da će ljena raja i njega zaboraviti.Nadaj se Natko , nadaj.

OB
-obrisani-
13:08 17.02.2011.

Pa jel si blesav ili se samo praviš?Pa kako da ,molim te lijepo, plaća porez na vikendicu,kada ti lijepo piše da se radi o planinarskom domu.I još k tome sa privatnim skijalištem.On želi,ali ,eto, zakon ne dozvoljava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?