Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI IZBORNIK

Tucak: Daj Bože da se sa Srbijom sastanemo u finalu

Ivica Tucak
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
10.01.2016.
u 23:34

– Zaslužena pobjeda Srbije, bila je definitivno bolja u svim segmentima i hladne glave. Rezultat je 'ružan', ali turnir je tek počeo

Hrvatska vaterpolo reprezentacija neugodnim porazom od Srbije je otvorila Europsko prvenstvo. Domaćini su u Beogradu slavili 13:6, a naš izbornik Ivica Tucak je nakon utakmice rekao:

– Zaslužena pobjeda Srbije, bila je definitivno bolja u svim segmentima i hladne glave. Rezultat je "ružan", ali turnir je tek počeo. I da smo pobijedili, morali bismo pobijediti Francusku s kojom je najvažnija utakmica. Nadam se da ćemo u kratkom periodu ispraviti pogreške i popraviti se.

Tucak se osvrnuo na poništeni gol Hrvatske jer su suci označili time-out.

– Imam zamjerke, ali ne prevelike. Srbija je bila bolja, ali onaj gol kod timeouta je bila nekorektna sudačka odluka. Ne može sudac sebi dozvoliti da procjenjuje razmišljam li pogledom o timeoutu. Zvanje timeouta je pokazivanje, a ne ostalo. Možda sam htio razgovarati sa sobom – rekao je Tucak, prenose srbijanski mediji.

Tucak bi još jednom volio sastati sa Srbima.

– Daj Bože da se vidimo u finalu. Večeras je bila predivna atmosfera, ovo je pobjeda vaterpola – rekao je Tucak.

>> Blijedo izdanje Hrvatske na otvaranju Eura, Srbija uvjerljivo slavila

>> Poslušajte kako su Srbi dočekali Lijepu našu u Beogradu

Komentara 47

Avatar poglavito
poglavito
23:54 10.01.2016.

Rezultat je stvarna slika Hrvatske.

J2
jovajša@2
00:00 11.01.2016.

cestitam momcima iz obe ekipe ! pozdrav komsijama iz hrvatske. glavu gore i borite se !!

FA
Fake
23:55 10.01.2016.

Gospon Tucak,da se spustite malo na zemlju i priznate samom sebi da nam je ovo možda krajnji domet?Mi nemamo više onakvu ekipu kao prije par godina i bojim se da će biti jako teško.Jako teško ubuduće.Daj Bože da se varam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije