Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što pokloniti

TOP pokloni za Valentinovo za nju i njega

Seksi Valentinovo
Foto: Thinkstock
13.02.2015.
u 09:48

Još nemate ideju što pokloniti partneru? Ne očajavajte, donosimo vam prijedloge koji će olakšati vaše slatke muke

Dan ljubavi samo što nije stigao, a vi još nemate ideju što pokloniti svojoj boljoj polovici.

Ne, nije vrijeme za paniku. Vrijeme je da proučite naše prijedloge u kojima ćete zasigurno pronaći nešto za svog partnera. Donosimo vam ideje za TOP poklone za Valentinovo za nju i njega.

Za NJU

– Nepopravljive romantičarke definitivno ćete osvojiti čokoladnom bombonijerom i buketom ruža.

– Za one malo zahtjevnije tu su parfemi, make-up ili razni modni dodaci. Odlučite li se za takav poklon, budite sigurni da ste odabrali upravo onaj proizvod koji vaša partnerica zaista priželjkuje. Ako, primjerice, ne znate koji parfem ili koju nijansu ruža za usne kupiti, najbolje je odabrati onaj koji trenutno koristi i kojim je zadovoljna. Eksperimentiranje novim mirisima ili kozmetičkim proizvodima može se pretvoriti u pravi fijasko, zato ni ne pokušavajte!

– Svim zaposlenim ženama dobro će doći malo opuštanja pa im umjesto klasičnih parfema radije uplatite masažu ili neki beauty tretman. Bit će vam zahvalne.

– Želite li svojoj partnerici darovati poklon u kojem ćete i vi uživati, pravi izbor je donje rublje. Seksi donje rublje oborit će vašu partnericu, ali i vas. No kod donjeg rublja morate biti posebno oprezni. Budite sigurni da ste pogodili ukus svoje partnerice, ali i veličinu. Pogrešna veličina donjeg rublja uvrijedit će vašu partnericu, a vama će donijeti bespotrebne nevolje.

– Želite li partnerici dati do znanja da ste se zaista potrudili oko poklona, savjetujemo vam da odvojite malo vremena i uključite maštu. Napišite joj pismo, pjesmu ili pak ugravirajte ljubavnu poruku na komadu drveta. Mogućnosti su beskonačne, a na vama je da izaberete način kojim ćete joj iskazati svoju ljubav.

Za NJEGA

U izboru poklona za njega prvenstveno je bitna praktičnost.

– Frajeri vole praktične poklone i koliko god se nama to čini besmisleno nova pidžama, ako im je potrebna, razveselit će ih više od bilo kojeg drugog poklona. Ipak ako vam se to čini kao previše banalan poklon, razmislite o daru koji će zadovoljiti njegove interese.

– Primjerice, ako je zaljubljenik u sport, kupite mu ulaznice za sportski događaj koji ga zanima. Ovaj poklon u rangu je s našim beauty tretmanima stoga, ako ga zaista želite ostaviti bez teksta, kupite dvije ulaznice za njegovu omiljenu nogometnu utakmicu i pravite mu društvo na nogometnim tribinama.

– Ako vaš partner umjesto sporta više preferira dobru glazbu, darujte mu omiljeni CD koji će moći slušati u autu dok se vozi na posao. Kad smo već kod automobila, dobar izbor je i oprema za auto. Sitnice kao što su navlaka za volan ili naslon za ruku s držačima za napitke osvojit će "auto manijake".

– Poslovnjake iznenadite novom poslovnom torbom ili kravatom, a ljubitelje književnosti novom hit-knjigom.

Sve u svemu, što god izaberete, bitno je da darujete iz srca i s ljubavlju!

>>Ide Valentinovo, a vi niste Sally niti je stigao vaš Harry

>>Adriana Lima: Čokolada razbuktava strasti pa je jedite za Valentinovo

>>Ovo su najljepše haljine za romantično Valentinovo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije