Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
30.06.2010. u 12:00

Dubravko Šimenc, trener vaterpolista kadeta Mladosti koji su osumnjičeni za pokušaj silovanja mlade Engleskinje na Hvaru, ne želi komentirati slučaj jer je istraga još u tijeku.

Svestrane pripreme vaterpolista
Pa ipak, mogao bi Šimenc objasniti što su njegovi učenici koji se nalaze na pripremama radili u tri ujutro u poznatom noćnom klubu. Ili je to sastavni dio obuke mladih sportaša, da dočekaju jutro uz šank, šarmiraju strankinje i u grupama od pet momaka pomažu pijanim gošćama da se ne ozlijede dok prelaze suhozide visoke dva metra.

Čisti bestseler: Polančec pokazao dobar njuh za vrijedan tekst

Damir Polančec platio je odvjetniku tekst pola milijuna kuna, sto puta više od pravničkog cjenika, a što je još sto puta više od honorara koji je dobio novinar od kojeg je isti tekst – prepisan. Bestseler.

Nemoćni na udaru: I slijepci dobro vide što se događa
Vojin Perić, predsjednik Hrvatskog saveza slijepih, jada se novinarima da će slijepci štrajkati glađu jer je hrvatska Vlada radi uštede od dvjesto tisuća kuna ukinula pravo na besplatnu cestarinu kojim se koristilo 600 slijepih osoba. Ljutiti građani oštećenog vida žale se da ih je na nedavnom sastanku jedna zastupnica iz vladajuće koalicije pitala zašto se bune “kad mogu hodati”. Možda su slijepi, ali neke stvari odlično vide.

Spomenik u bunkeru: Ameri luduju za Teslom, Gospićani još dvoje
Nikola Tesla toliko je dobar brend da ga koriste proizvođači električnih vozila Tesla Motors za čije se dionice otimaju investitori na newyorškoj burzi. U utorak su prikupili 226 milijuna dolara, što se nije dogodilo od pojave dionica Forda 1956. godine. Taj i takav Tesla pak nikako da se vrati u Gospić. Kršinićev spomenik slavnom Ličaninu na središnjem gospićkom trgu miniran je 1992., a nakon što je obnovljen, i dalje čeka povratak.

Gradonačelnik Gospića Milan Kolić još razmišlja gdje i kada će postaviti spomenik, a u međuvremenu bi najbolje bilo da posjeti SAD. Amerikanci su Kršinićev spomenik Tesli postavili na Niagari.

Komentara 2

OB
-obrisani-
23:26 30.06.2010.

Postavili su Tesli spomenik na niagari davnih godina. Na primjeru Tesle se vidi kako je nacionalizam primitivna stvar. Jer taj Tesla na cijem brandu bi zapravo Hrvatska trebala zaradjivat novce, omrazen je od primitivnih sovinista samo zato jer je Srbin. Pa nije cetnik !!

SO
Somelier
09:28 01.07.2010.

Dan Nisi u pravu. Tesla je prepušten srbima iz nekih opet Hrvatskih gluposti. Valjda da se ne vrijeđaju osječaji srpske manjine u Hrvatskoj i srba u Srbiji. Mi će mo radije pristati na to da ima u Hrvatskoj srpskih sela nego da u Hrvatskim selima žive građani srpske nacionalnosti. Mi će mo se svega odreči samo nedaj bože povrijediti osječaje agresora koji je trečinu Hrvatske popalio i pobio na tisuće civila. Ali zato se u Srbiji obilato koristi Teslino ime. Upravo osnivaju i \"Teslinu\" banku. U našim malodušnim političarima je problem. To nema veze sa nacionalizmom, već je to podaništvo i \"uvlačenje\" nekome straga. Bogu hvala da je A. Merkel jasno i glasno rekla da poslije Hrvatske nema nikome više u EU pa se naši političari možda prestanu \"uvlačiti\" i konačno prestanu za sve pitati one sa \"one strane\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?