Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
03.12.2011. u 12:00

Unuk izjavljuje da mu je na Brijunima uvijek ljeti bilo “jako dosadno”, a na dedeka je ljut jer mu je za 18. rođendan kupio “samo” automobil NSU prinz

Josip Joška Broz, unuk mnogo poznatijeg Josipa Broza, nastavlja svoju borbu za Titovo nasljedstvo od kojeg je do sada dobio samo “štofove, košulje i gaće”. Unuk koji izjavljuje da mu je na Brijunima uvijek ljeti bilo “jako dosadno”, a na dedeka je ljut jer mu je za 18. rođendan kupio “samo” automobil NSU prinz, sada na beogradskom sudu u ostavinskoj raspravi traži Staljinovu sablju, zemljište u Egiptu, vinograd kod Kumrovca, Goyine slike, skupe satove i ostalo Titovo blago. Kakav optimist.

Slijed nevolja

Marcelina iz podruma spašavali vatrogasci

Mario Čerhak, vlasnik restorana Marcellino, jada se zbog pada prometa. A nije mu pao samo promet. Ovih dana su on i supruga dizalom propali u podrum pa su ih spašavali vatrogasci. Nije snimljeno.

U strahu od ćirilice

Žalopojke ovlaštenog sudskog tumača za srpski jezik

Dragomir Mišljenac (79), ovlašteni sudski tumač za njemački i engleski jezik, na poziv Županijskog suda u Zadru postao je i sudski tumač za srpski jezik. Da bi dobio potvrdu o znanju srpskog jezika priložio je potvrdu da je na fakultetu prije 50 godina slušao „hrvatski ili srpski jezik“, kako se taj predmet tada i zvao. Mišljenac sada pomaže zadarskim sucima tako što im, kako sam kaže, prevodi pritisak u tlak, pankreas u gušteraču, razvod braka u rastavu braka, rezervu u pričuvu i komisiju u povjerenstvo. “To je samo naizgled jednostavan posao”, žali se Mišljenac u Slobodnoj Dalmaciji, dodajući da se često mora poslužiti Brodnjakovim Razlikovnim rječnikom, a da bi dobio dozvolu za prevođenje “nije se ustručavao rukom pisati ćirilicu”. To se zove hrabrost.

Komentara 32

RE
reporter
15:05 04.12.2011.

Još je dobro prošel. Mi ostali smo naslijedili dugove, a mnogi drugi su zaradili pod njegovim vodstvom ubijene članove obitelji.

MG
mmiro1000@gmail.com
12:53 03.12.2011.

Tebi kao unuku i svim tvoji a pogotovu tvom djedu Zlocincu treba dati K.....c u zvalje da se utusite

PR
pri
23:52 03.12.2011.

lavice slijepice zar ne vidiš da dečko mlađi broz joška traži i imanje iz egipta kako se avet samo širila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?