Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28.09.2009. u 17:37

Bandić je, umjesto u Zagrebu, osvajao glasove kod Stuttgarta

Dok se predsjednik SDP-a Zoran Milanović na sjednici Glavnog odbora stranke jadao što nema “biološkog i nuklearnog oružja” kojim bi se “borio protiv novinara udbaša”, član stranačkog Predsjedništva Milan Bandić bio je na važnom putu u inozemstvu. Umjesto da sluša svog predsjednika kako proizvodi neprijatelje, Bandić je otputovao u Gerlingen, grad pokraj Stuttgarta. Tamo se zagrebački gradonačelnik pojavio kako bi osobno uveličao Hercegovačku večer, manifestaciju koju je ocijenio važnijom od svih drugih obaveza. Dok je Milanović objavljivao rat protiv “novinara udbaša”, Bandić se popeo na pozornicu u Gerlingenu i s Matom Bulićem osvajao publiku. I njihove glasove.

Zaboravili na 34 tisuće Oliverovih fanova
Popularnost zvijezda i zvjezdica naše estrade odavno se ne može mjeriti brojem prodanih ploča, ali kao altenativni izvor podataka može poslužiti sve popularniji Facebook gdje se precizno da prebrojiti koliko neki pjevač ima obožavatelja. “Novi list” jučer se dohvatio tog ne preteškog posla i izbacio listu na kojoj pjevače predvodi Oliver Dragojević sa 70 tisuća fanova, Gibonni sa 63 tisuće pa Edo Maajka sa 33 tisuće i tako dalje, do Hladnog piva s tri tisuće obožavatelja. Čini se da su ipak gledali u mutnu šalicu kave, a ne u Facebook, jer brza provjera kaže da Oliver ima 104 tisuće fanova, Gibo više od 70 tisuća, a slijedi Thompson sa 42 tisuće.

Ugostitelji izbunarili ministra krivim podacima
Zlatko Puntijar, predsjednik Ceha ugostitelja, mjesecima se žalio ministru i medijima kako je ugostiteljima zbog zabrane pušenja prihod pao pedeset do osamdeset posto. Pod silnim pritiskom ugostitelja na kraju je i povučen sporni zakon. Danas su pak u bussines.hr objavljeni podaci Državnog zavoda za statistiku, prema kojima ispada da je kafićima u drugom tromjesečju prihod porastao 8,4 posto! Ima razlika od objekta do objekta, i od županije do županije, ali je doista fascinantno da se u promjenu zakona išlo, a da se nisu pričekali službeni podaci o prometu i prihodu. Samo dođeš ministru i kažeš: pao mi promet za pedeset posto, a ministar mijenja zakon. Vrag odnio i podatke.

Ključne riječi

Komentara 4

MI
miso
21:01 28.09.2009.

Pustite više tog Bandića. Što svi kokodaču oko njega. Partija ga je stvorila i treba ju slušati.

JA
jarac
18:33 28.09.2009.

Edi, ti nikako da dođeš pameti, zar nije bolje da je bandić pjevao sa matom bulićem,, nego da je pjevao na ilb.trgu sa ostatkom SKJ od vardara pa do triglava?

OB
-obrisani-
11:49 29.09.2009.

Ne čudi što je naša banana-državica u rasulu. Jedni misle na Thompsona i Matu Bulića, drugi na Severinu, treeći na Vadar i Triglav. No nitko da se uhvati u koštac s lopinama! Balkanska posla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?