Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
09.03.2010. u 21:28

Željko Kerum nije se pojavio ni na drugom sudskom ročištu zbog 'afere vrtići', opravdavši se putem odvjetnika za nedolazak 'medijskim linčem'.

Prihvaćanje ove krajnje čudne isprike moglo bi uskoro isprazniti sudnice ako odvjetnici počnu mahati izrescima iz crne kronike. Umjesto sebe, Kerum je predložio sutkinji da 'u dokazne svrhe' pozove na sud roditelje oko 400 djece koja su se upisala u nove vrtiće. Tako bismo, umjesto medijskog linča, u splitskoj sudnici dobili 'pravosudni cirkus' sa stotinama svjedoka.

Iz života veleposlanika: Jedni se voze u školu, a drugi u kockarnicu
Kolindu Grabar Kitarović već danima prozivaju zbog vožnje djeteta službenim automobilom u školu. A to je mlaka vodica u usporedbi s prethodnikom Nevenom Juricom koji se vozio u – kockarnicu.

Pobuna u Ljubaču: Mještani okrenuli leđa rastrošnom župniku
Ante Ivančev bezuspješno je pozivao je s oltara mještane Ljubača da otvore srca i novčanike nakon što su već prikupili 400 tisuća kuna za radove na crkvi. Na zboru mještana podsjetili su župnika da je na natječaju izabran izvođač radova za 289 tisuća kuna, a posao nije odrađen iako je novca ponestalo. Mještani više župniku ne misle dati ni kune jer Ljubač nije bogat kao Hrvatske autoceste, a mještani ne vole da ih se farba.

Tuđmanov sef: Povratak bravara u Predsjedničke dvore
Ivo Josipović pokazao je zavidnu efikasnost u usporedbi s prethodnikom. Ono što Stjepan Mesić nije uspio napraviti deset godina, otvoriti 'četvrti' Tuđmanov sef, njegov nasljednik uspio je u prvom mjesecu mandata. Sef su u prisutnosti komisije otvorili bravari, ali je sadržaj razočarao nazočne jer su navodno pronađena samo dva beznačajna pisma i predlošci državnih odličja. Ništa od očekivanih milijuna iseljeničkih maraka niti od originalnih ili krivotvorenih dokumenata, o čemu se špekuliralo u medijima. Nakon što je sef ispražnjen, ostaje samo jedno pitanje za špekuliranje: koliko su puta bravari dolazili na Pantovčak?

Komentara 7

KA
KapetanNemo
00:13 10.03.2010.

...koliko su puta bravari dolazili na Pantovčak? Pa tko to može izračunati ( naravno, osim eksa Smesića )? Ali zasigurno najčešće je tamo dolazio onaj bravar Jožek iz Kumrovca.

PG
praseca gripa
00:56 10.03.2010.

Komentiram \"Tudjmanov sef\" Ocekujem da ce jednog dana iskopat tog nesretnog covjeka u zelji da mu u grobu pronadju nesto cime ce se \"europi\" uvuc u straznji dio s cipelama. Pa valjda su vec izdali sve sto su mogli i i da je i toj prici kraj,a kako ce pred Boga ,to samo oni znaju. Na onom svijetu ne vlada ni Soros,ni njemu slicna bagaza,a mislim da ni Judine skude tamo nisu platezno sredstvo.

ZI
Zir
09:38 11.03.2010.

Naravno da je drug EDI zaboravio jednu malu sitnicu, a u kolumnama se obicno bavi sitnicama, da je tovaris Mesic doticni sef otvorio i u njemu drzao svoje stvari, samo da podsjetim druga Edija da je moralno malo defektan, fuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?