Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.09.2012. u 12:00

Milanovićeva vlada žmiri na probleme Mohorovića i Mlinarevića i ne uči na pogreškama HDZ-a, nego ih čak ponavlja!

Ravnatelja Agencije za upravljanje državnom imovinom Erika Mohorovića optužili su njegovi bivši poslodavci za prijevaru tešku 16,5 milijuna kuna. Tužba je podnesena, čeka se prvo ročište, a Norvežani tvrde da su podnijeli i kaznenu prijavu protiv bivšeg direktora njihove tvrtke Verdispar International u Hrvatskoj i sadašnjeg šefa AUDIO-a. Teške optužbe na račun čovjeka koji upravlja državnom imovinom vrijednom otprilike 42 milijarde kuna izašle su na vidjelo ovih dana, a Milanovićeva vlada na taj problem zatvara oči.

Brane se službeno da Mohorović ima potvrdu kako nije osuđivan, niti ima optužnicu. Neslužbeno, visokopozicionirani esdepeovci priznaju da Mohorovićeva afera ruši ugled AUDIO-a, ali eto, pitaju se što oni tu sad mogu učiniti. Ne mogu ga smijeniti, jedino je rješenje, razmišljaju, da on da ostavku. Žmiri Vlada i na problem Mladena Mlinarevića, vlasnika Inženjerskog biroa koji bi trebao raditi clean start (čisti početak) za tu Vladu. A Mlinarević je jedan od optuženih u slučaju Planinska, dogovarao je sastanke na kojima se trebao podmititi predsjednik Vrhovnog suda u slučaju Glavaš...

No u Vladi opet tvrde da su im vezane ruke, Mlinarević je formalno “clean”. Nema presudu protiv sebe. I tako Kukuriku vlada čini isto ono što su činile prošle dvije HDZ-ove vlade. I oni su žmirili na sve afere koje su im se događale i tjerali po svome sve dok nije sve otišlo k vragu. Sad im je pola bivšeg vodstva stranke po zatvorima. I umjesto da uči na tuđim greškama, Milanovićeva vlada ih ponavlja. Ne čisti odmah ono što treba počistiti. Pa bi mogli doživjeti dirty (prljavi) kraj kao i njihovi prethodnici. Jedino ako se nisu uzdali na Kalmetin poučak. No teško će im to uspjeti. Jer – jedan je Kalmeta.

Ključne riječi

Komentara 25

DU
Deleted user
12:23 05.09.2012.

Kako su se približavali zadnji parlamentarni izbori većina hrvatskih građana čvrsto je vjerovala da nakon njih neće biti ništa više kako je bilo za vladavina Hrvatske Demokratske zajednice. Nakon svih užasnih radnji i afera koje su nam servirali, to očekivanje bilo je i opravdano. Kukuzrikavci su nam, pet puta u minuti ponavljali kako će oni "pošteno", transparentno, kako će iskorijeniti kriminal u vlastima, kako će imati sposoban kadar, kako će obićni građanin "biti prva rupa na sviralu" i još mnogo, mnogo toga. Od tih obećanja danas je ostalo samo šaka prašine koja se baca u oči građanima. Sve je u biti ostalo na "starom", već viđenom. Jedino što su uveli još despotskiji način vladanja, stručnost nije mjerilo za obavljanje dužnosti - tu je jedini kriterij stranačka komunistička ideologija. Kad sve zbrojim ova vlast je na izborima dobila jedinom lažima i prevarom naivnih birača. Tako se do sada i niegdje niti jedna vlast nije održala a ne mogu si zamisliti da će to uspjeti ovoj vlasti. Kriminal, korupcija, nepotizam kojeg smo već imali sada je skoro dorađen do savrsenstva. Lopovluk kuda god pogledaš.

Avatar abakus
abakus
12:49 05.09.2012.

@stinatvrda Kad je čovjek koji potječe iz partizanske, komunističke obitelji i koji je uvijek glasovao za SDP pred koji mjesec meni osobno rekao da je ovo katastrofa i da mu je žao što nije glasovao za HDZ... na što samm ja ostao bez teksta od čuda... onda znaš koliko je sati. Nema riječi koja bi mogla adekvatno opisati strahotu i težinu ovoga što se događa i što rade. :(

Avatar ukurtapash
ukurtapash
17:09 05.09.2012.

"I tako Kukuriku vlada čini isto ono što su činile prošle dvije HDZ-ove vlade. I oni su žmirili na sve afere koje su im se događale i tjerali po svome sve dok nije sve otišlo k vragu. " vlast je slast, drugovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?