Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
07.06.2011. u 12:00

Ukinut će oni povlaštene mirovine, kaže uime SDP-a Grčić, ali tek onim zastupnicima koji u Sabor uđu 2015. godine. Treba prije zbrinuti stranačku vojsku.

Branko Grčić, glavni ekonomski strateg SDP-a, autorizirao je odgovore u Slobodnoj Dalmaciji na pitanja o državnim rashodima. Našlo se tu i pitanje ukidanja instituta povlaštenih saborskih mirovina jer se zna da političari odlaze ranije u penziju, i to s prosjekom od gotovo devet tisuća kuna, a prosječna je radnička mirovina samo 2160 kuna. Ukinut će oni povlaštene mirovine, kaže uime SDP-a Grčić, ali tek onim zastupnicima koji u Sabor uđu 2015. godine. Treba prije zbrinuti stranačku vojsku.

Znate li koje su boje papine čarape

Marijana Petir, saborska zastupnica HSS-a, komentirajući susret sa Svetim Ocem, pohvalila se kako je zapazila da papa nosi crvene cipele i crvene čarape. To je bila informacija koja nam je nedostajala.

Kuharska Majka Tereza krenula u raščišćivanje

Lidija Kralj, kuharica, našla se u središtu skandala nakon što je Jutarnji objavio da je dobila loše ocjene u emisiji Masterchef u kojoj je trebala izgubiti dvoboj s kuharom amaterom Robertom Žmirom. „Živim kao Majka

Tereza, pomažem siromašnima i ne trebaju mi skandali“ – poručila je za 24 sata pa „spakirala stvari i krenula u Zagreb sve raščistiti“. Kuharska Majka Tereza može se odmah i raspakirati jer je snimanje davno završeno.

Puni želuci kao priprema za osvajanje vlasti

Siniša Hajdaš Dončić, krapinsko-zagorski župan (SDP) i jedan od 30 Milanovićevih ljudi za osvajanje vlasti, mogao bi biti pravo osvježenje na nacionalnoj političkoj sceni. Do sada je bio zapažen po lažnom oglasu u Narodnim novinama, a sada iz Jutarnjeg doznajemo i da je zabranio minice, japanke i petodnevne brade u županijskim uredima. Vegetarijanac je, trenira kung fu, a sa stranačkim šefom Zoranom Milanovićem, kako kaže, „našao se na mentalnoj razini“ pa uživaju „pričati o vinima i hrani, popiti i pojesti nešto“. Neki kažu da ljubav prolazi kroz želudac, ali zagorskom županu i politika prolazi – kroz želudac.

Komentara 10

OB
-obrisani-
15:59 07.06.2011.

Ma kaj uopce hoce taj SDP ? Nek prime i kojeg Hrvata u svoje redove a ne sam Jovanovice,Stazice, Grbice,Opacice i ostale Srbeke. Moja suseda Srpkinja uvek glasa za SDP a svi dobro znamo zakaj.

UN
unbekant
12:57 07.06.2011.

Hrvatski radnik,radi u brodogradilistu,rudniku,gradjevinarstvu.......s 40-45godin radnog staza ode u mirovin, s 2500-3000 kuna,saborski zastupnik \"radi\"u saboru20-25 godina ode u mirovinu koja iznosi 9-12-tisuca kuna,halooooo nikad s tim mirovinskim zakonom u EU,vidjecete....

VI
vidimškoj
16:37 07.06.2011.

zašto si mi sklonija komentar Admine ???????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?