Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.12.2012. u 12:00

Antun Vrdoljak, ratni ravnatelj HRT-a, nije se nimalo uzbudio nakon što je otkriveno da je kao branitelj skupio 880 dana u borbenom sektoru

Druga smjena

Ivo Josipović, predsjednik RH, dobio je packu od Državne revizije jer je njegov Ured za neke zaposlenike obračunao više od 180 prekovremenih sati rada i isplatio dodatnih 826.261 kunu po toj stavci. Okej, to još i možemo shvatiti jer je poznato da predsjednik Josipović radi do kasno u noć i aktivan je na društvenim mrežama pa prateće službe moraju raditi dulje. Ali otkriće iste te Državne revizije da je i Sabor kršio Zakon o radu pa je isplatio više od dva milijuna kuna za prekovremene sate doista je šokantno. Pa zastupnika u Saboru nema ni u radno vrijeme!

SOLJ – Stranka običnih ljudi

Tko soli, a tko papri političku scenu

Ivan Čarapina, običan čovjek iz Zagreba, registrirao je novu političku stranku neobičnog imena. Čarapina je okupio ljude koji se nisu aktivno bavili politikom i osnovao Stranku običnih ljudi (SOLJ) s kojom će izaći na lokalne izbore. Vidi se da nemaju iskustva jer s takvom kraticom (SOLJ) ne mogu ni zasoliti političku scenu, a samim time što nemaju iskustva zapaprit će im neregistrirana stranka PAPAR (Partija aktivnih političara i arogantnih rukovoditelja).

Vojna arheologija

Otkrili izdvojeno zapovjedno mjesto na Prisavlju

Antun Vrdoljak, ratni ravnatelj HRT-a, nije se nimalo uzbudio nakon što je otkriveno da je kao branitelj skupio 880 dana u borbenom sektoru jer je, kaže, “HRT bio borbeni sektor”. A TV pretplata je valjda bila “ratni porez”.

Piši kući propalo

Koncepcija Vlade – ukopati građane u temelje preokreta

Neven Mimica, potpredsjednik Vlade “za unutarnju, vanjsku i europsku politiku”, ne slaže se s ocjenama da je prva godina otišla u vjetar, već naglašava da je Vladi samo “propala koncepcija”. Mimica sluti da je Vlada “počela stvarati temelje za preokret”. Najavio je i novu koncepciju koja će zamijeniti “propalu”. Kako više ni ukidanje božićnica i regresa nije dovoljno, ukinut će se još dodataka na plaće, ali naravno ne i političarima jer “takve bi uštede bile zanemarive”. Koncept koji doista obećava da će nas ukopati u temelje.

Želite prijaviti greške?