Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U životu se mora umrijeti...I platiti račun Toplinarstvu

karlovac grijanje
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
10.01.2013. u 14:20

Apsurdu kod nas tako nema kraja i građani su već naviknuli na sve pa tako većina i ne pomišlja na otpor

HEP Toplinarstvo, kao i svake zime, u središtu je pozornosti. Nakon što su nedavno podignuli cijene 30 posto, što je džepove i tako osiromašenih građana doslovno probušilo, nekima nije preostalo drugo nego da se dohvate pile i “ispilaju” radijatore iz svojih domova. No čak ni to nije pomoglo.

Tako im računi redovito stižu u stanove koji nemaju radijatore, u poslovne prostore koji su zatvoreni i koji se zbog krize ne koriste. S druge strane novac se godinama očito trošio uludo na visoke plaće, nerealne otpremnine, bonuse i nagrade. Iako nisu bila vremena da se tako živi, u Toplinarstvu su eto morali zadržati standard, dok jednog dana nisu shvatili da je blagajna ispražnjena. Apsurdu kod nas tako nema kraja i građani su već naviknuli na sve pa tako većina i ne pomišlja na otpor. Ali, ipak nismo očekivali da ćemo morati plaćati i ono što nismo potrošili. Kažu da se u životu mora samo umrijeti.

No očito se mora i platiti račun HEP Toplinarstvu.

 

Komentara 4

OB
-obrisani-
17:07 10.01.2013.

glasali ste za sdp i hns,sad uzivajte....sami ste si krivi.

BA
baš
14:44 10.01.2013.

Nije Toplinarstvo samo za sebe, to je HEP, a HEP je Vlada, vlada je po nekima država (po meni samo netko ovlašten upravljati državom). Dakle, kako Linić i Vlada režu poticaje na stambenu štednju i defakto zakidaju građane usred dogovorenih pravnih poslova, tako Vlada dopušta i potiće HEP odnosno Toplinarstvo postojećim zakononima, prije svega ovršnim, maltretirati građane. Što su oni sebi napravili robove? Tko je jednom ušao u deveti krug, neka ostavi svu nadu? Bože sačuvaj. Ima li imalo razuma? Stalno se priča kako se Hrvatskoj (čitaj građanima jer teritorij i ostali elementi države ne vrijede "pišive bobe" bez građana) želi dobro njenim građanima, a sve čine da bi grupu po grupu građana obespravili, ponizili i natjerali u bijedu. Zar se u imve "viših" ciljeva i to dopušta? Ima li tu itko razuma?

OB
-obrisani-
17:12 10.01.2013.

A sta se tako cudite pobogu , pa znamo ko je na vlasi ili? Nedavno su pokusali proturit zakon o placanju TV pretplate bez obizira imas li prijemnik ili ne , pa u cemu je razlika ? Sad ce donijetnijet valjda i zakon o placanju cestarine bez da se vozis po cestama , to vam je taj plan "21" , majstori lopovi su na djelu - Sanader je bio totalni amater za drugove ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?