Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.09.2011. u 12:00

Pretpostavimo li da premijerka govori istinu, moramo se vraški zabrinuti za državu koju vodi.

Kud plovi ovaj brod

Jadranka Kosor, predsjednica Vlade, u jeku afere zbog financijskih malverzacija u HDZ-u uporno ponavlja kako kao potpredsjednica Vlade i kao Sanaderova zamjenica u stranci nije uzimala novac koji nije legalan, nije znala ni za kakav paralelni sustav i ni za kakav novac koji nije legalni novac iz stranke. Pretpostavimo li da govori istinu, moramo se vraški zabrinuti za državu koju vodi. Tko zna postoji li i sada neki paralelni sustav za izvlačenje novca koji naša premijerka ne vidi i ne zna za njega.

Propust u protokolu

Građani nisu došli na 
kavu s predsjednikom

Ivo Josipović, predsjednik RH, za posjeta Rijeci protokolom je predvidio “kavu s građanima”, ali mu građani nisu prilazili. Kako bi i došli do njega kada su mu stol zaposjeli političari željni poziranja.

Repovi berbe

Jabuka je ubrana, 
ali neplaćena

Jozo Matić, agronom iz Metkovića, neugodno se iznenadio vidjevši predsjednicu Vlade Jadranku Kosor kako otvara berbu jabuka u rasadniku Braniteljske zadruge Mura. Nije Matiću smetalo što se premijerka bavi voćem, već što je brala jabuke izrasle iz sadnica koje je on prodao zadruzi prije šest godina, a još mu nisu plaćene iako je dobio pravomoćnu sudsku presudu u svoju korist. Što se Matić čudi? Premijerka za to nije znala.

Zorro iz Remetinca

Šeks misli da se Sanader osvećuje tiranima

Vladimir Šeks, potpredsjednik Sabora i HDZ-a, uspio nas je dobro zabaviti svojim nadahnutim tumačenjem kako je osnovni neprijatelj HDZ-a, njegov dugogodišnji predsjednik Ivo Sanader, zapravo – Zorro osvetnik. Kako se lik Zorroa zapravo u svim romanima i filmovima bori za pravdu, brani seljake i osvećuje tiranima na vlasti, vjerojatno se Šeks malo pogubio među brojnim likovima koje je izmislila ljudska mašta. A tko će znati na koga je potpredsjednik HDZ-a zapravo mislio – možda na Superhika, također osvetnika s plaštom na leđima i maskom preko očiju, poznatog po tome što je - krao siromašnima da bi dao bogatima.

Ključne riječi

Komentara 8

PA
patuljčica..
14:23 14.09.2011.

koltrina-U-srcu Ne, već neki Mađari i Talijani. Naime, Rijeka je prije bila mađarska, bila je i talijanska ........ Mađari i Talijani se polako vraćaju....

SI
simusic
14:29 14.09.2011.

Komunisti,Srbi i Jugoslaveni su neprijatelji Hrvatske.Tu grupu sastavljaju Mesic i Josipovic.PS. Ne zurimo se uci U evropu!

OB
-obrisani-
14:01 14.09.2011.

Ivo Josipović posjetio Rijeku.... Da li su i tamo SDPovci kao što su u Zagrebu na Iblerovom trgu 26.11.2007. urlikali JUGOSLAVIJO ,JUGOSLAVIJO dok ih nije rastjerala policija!? A tko je to želio popiti kavu s Josipovićem? Neki Hrvat možda ili...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?