Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
05.02.2013. u 11:00

U Zagrebu, pak, ima i smrada i puno uništenih kanti. Ali nema bojazni, jer Holding u maniri pravog ‘šopingholičara’ nove nabavlja kao da koštaju nekoliko kuna.

Iako se gradonačelnik Milan Bandić nerijetko voli pohvaliti kako je Zagreb jedna od najčišćih europskih metropola, praksa pokazuje kako ‘zaostajemo i u svome selu’ .

Naime, mnogi manji gradovi već godinama ‘šišaju’ Zagreb u razvrstavanju otpada. Jedan od razloga za to mogla bi biti činjenica da ti gradovi nemaju Holding i Gradsku čistoću jednake učinkovitosti kao Zagreb.

Jer dok Čistoća, očito ljubiteljica isključivo plastičnih kanti, takve naručuje svake godine u zavidnim količinama, drugi pametnije ulažu u kvalitetnije i ekološkije proizvode.

U Čakovcu i Velikoj Gorici nema smrada smeća i potrganih kanti, jer imaju podzeme spremnike. U Zagrebu, pak, ima i smrada i puno uništenih kanti. Ali nema bojazni, jer Holding u maniri pravog ‘šopingholičara’ nove nabavlja kao da koštaju nekoliko kuna. No, cijena je ipak veća, a plaćaju je građani. Koristi od svega ima jedino uvijek ista tvrtka, ona koja Holding opskrbljuje ‘omiljenom robom’.

Ključne riječi

Komentara 2

KA
katarinaMala
11:50 05.02.2013.

Možda nije tema...ali vrijeme je da se počnu kažnjavati svi koji ne čiste za svojim psom! Mislim da nisam jedina kojoj se diže želudac dok hodam našim čistim Zg gradom!!!

LU
lunatic
21:12 06.02.2013.

A da se spomene informacija da je stp unatoc nesposobnosti svojeg vodstva cak I uspio dobiti jedan tender u holdingu ,ali koliko sam upucena dobio je pedalu jer nisu bili u mogucnosti isporuciti robu.....katastrofa da on sad ima obraza na ovakav prljav nacin manipularati javnoscu I pljuvati po ljudima koji svoj posao odradjuju profesionalno. Pozdrav zorru I sinedu aka " gospodi brncic".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?