Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolna operacija

Zvijezda serije 'Moderna obitelj' otkriva da se podvrgnula operaciji smanjivanja grudi

Ariel Winter
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/3
13.08.2015.
u 12:49

Sedamnaestogodišnja zvijezda hit serije 'Moderna obitelj' priznala je da je operacijom smanjila grudi

Ariel Winter, poznatija kao tinejdžerica Alex Dunphy u "Modernoj obitelji", odlučila se na operaciju smanjivanja grudi zbog jakih bolova u leđima.

Njezine velike grudi bile su problem i na snimanju serije te su ih morali sakrivati na razne načine, budući da se ne uklapaju u lik štreberice koju glumi u seriji.

Za američki Glamour je izjavila da se nakon zahvata osjeća kao nova osoba. Kaže da su joj grudi buknule doslovno preko noći, a često joj je bilo teško dugo stajati na nogama.

– Sjećam se kad sam bila na sestrinom vjenčanju, ravna kao daska, i pomislila: "Kad bih barem ja imala takve grudi!" I preko noći su krenule rasti i rasti i činilo se da nikad neće stati – prisjeća se Ariel želje zbog koje je sigurno požalila.

Na operaciju se odlučila nakon potrage za novim kupaćim kostimom. Naime, nijedan joj nije pristajao na grudima, zbog čega se osjećala loše jer ne može biti potpuno otkrivena poput svojih prijateljica.

Mladu glumicu taj je problem očito mučio jako dugo, a sada će moći hodati crvenim tepihom puna samopouzdanja.

>>Glumci serije "Moderna obitelj" 45 minuta bili su zaglavljeni u liftu

>>Glumci serije "Moderna obitelj" dobili tražene povišice

Komentara 1

Avatar ucjena
ucjena
22:23 13.08.2015.

eto, jedne pumpaju, druge ispumpavaju, a je to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije