Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak iz showa

Vlado Kalember napustio MasterChef, ali Anu će nastaviti gledati na ekranu

vlado kalember
Foto: Nova TV
1/6
20.04.2016.
u 12:03

Napuštam show i idem kući pjevajući kao jedna naša pjevačica: "Pamtim samo sretne dane!“ poručio je Vlado po izlasku

Kako žiri često zna isticati, kada je stres test u pitanju, natjecatelji isporučuju najbolja jela. I ovoga puta žiri je bio zadovoljan jelima, no ipak je nekoga morao poslati kući, a najlošije jelo bilo je Vladino.

– Žao mi je što je ovo bilo zadnje jelo koje smo probali od vas. Nadam se da ćete nastaviti i dalje kuhati – poručila je Vladi Ana, a on joj je poljubio ruku i kazao: – Ne, ja ću vas sigurno nastaviti gledati.

U stres testu je kuhalo njih pet, a zadatak je bio pripremiti jelo u fazama. Po dolasku u kuhinju, četiri zvona dočekala su natjecatelje, a svako zvono označavalo je jednu fazu kuhanja koju su određivali žiri. – Ja sam i predaleko dogurao! Napuštam show i idem kući pjevajući, kao jedna naša pjevačica: "Pamtim samo sretne dane!“ poručio je Vlado po izlasku, a njegovu izbacivanju je presudio sirov biftek, prepečene šparoge i nedovoljno pečen krumpir.

Uz Vladu, žiri je pred sebe pozvao i Andreu koja kao i Vlado nije imala sreće s biftekom. „Nisi ga dovoljno zapekla, sirov je. Što se tiče priloga, lijepo si napravila“, komentirala je Ana, a Andrej se našalio: – To kao da si na upaljaču pekla! Davida su pohvalili da je servirao jelo jako slično originalu te da je napravio jako ukusno jelo. Leon i Ivana, unatoč sitnim nedostacima također su servirali dosta vjernu repliku.

>>Kalember: Ne udvaram se javno, stara sam škola

>>Ove nedjelje u MasterChefu će se motat bureci! Evo tko se najviše razveselio tome!

Komentara 2

LE
LELA56
12:15 21.04.2016.

Vlado, tvoje vrijeme je prošlo, pogledaj se u ogledalo i sam sebi priznaj, da si ostario i nisi više faca.

Avatar babas
babas
03:45 23.04.2016.

Vlado je frajer,bio i mlad,a i danas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije