Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasplet

Veliko finale 3. sezone serije ''Mentalist'' na RTL-u

mentalist (1)
Foto: /
1/3
13.10.2011.
u 14:07

Dvije posljednje epizode na rasporedu su 20. listopada u 21 sat, a u njima se Patrick Jane napokon susreće s monstrumom koji mu je oduzeo suprugu i kćer

Posebna poslastica za ljubitelje serije "Mentalist" posljednje su dvije epizode njene 3. sezone koje su na RTL-u na rasporedu 20. listopada u 21 sat.
Patrick Jane, posebni pomoćnik Istražnog ureda Kalifornije, napokon se susreće s monstrumom koji mu je oduzeo suprugu i kćer.

U velikom finalu u jednom od najimpresivnijih završetaka sezona ove godine Jane će pokazati svoje drugo lice, a svoje narcisoidno ponašanje barem za trenutak ostaviti za sobom. U epizodi prepunoj obrata i iznenađenja, izvrsna ritma i sjajnih glumačkih izvedbi, u kojoj Jane ne zna kome može vjerovati, eksplozivni susret s Redom Johnom završit će neočekivanim i neplaniranim ishodom.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
14:32 13.10.2011.

pravilno je \"eksplozivni susret s Red Johnom\"..........

TM
the mentalist
15:44 02.11.2011.

Ako netko zna MOLIM vas recite mi sta je bilo u zadnjoj epizodi i tko je Red John. I pogotovo sta mu je Jane uradio kad je saznao tko je on. Nisam gledao zadnju epizodu jer mi svi u kucii gledaju \"Larin izbor \" a ta je serija u 21:00h kada je bio i Mentalist :// :( Hvala, pozz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije