Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMAN ZA BRAK

Stipe Drviš ove subote oženit će odbojkašicu Eriku Komel

DRVIS
Željko Lukunić/Pixsell
17.06.2010.
u 18:52

Na vjenčanje u Puli doći će i Mario Mlinarić koji je najavio da će povesti pratilju s kojom će do zore moći žariti i paliti plesnim podijem.

Nakon nekoliko prekida i pomirenja boksač Stipe Drviš i odbojkašica Erika Komel napokon su potpuno sigurni u svoju ljubav pa će ove subote svoju nekoliko godina dugu vezu okruniti brakom.

Drviša, koji je nedavno navršio 37 godina, povezivalo se s raznim ljepoticama među kojima su se našle i Aleksandra Grdić i Stefany Hohnjec, no čini se da je njegovo srce ipak zarobila Erika.

Na vjenčanje u Puli doći će i Mario Mlinarić koji je najavio da će povesti pratilju s kojom će do zore moći žariti i paliti plesnim podijem.

Ključne riječi

Komentara 6

RA
rane312
21:36 17.06.2010.

Oce ih lupino slikat prije ili poslije pira? :D

Avatar B
B
23:23 17.06.2010.

odbojkašica sa dobrim želucem... treba tu seljačinu trpit idućih 30 godina...

OB
-obrisani-
19:00 18.06.2010.

bojim se da ona neće doživjeti orgazam pored njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije