Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivana situacija

Sanja Doležal se rasplakala i htjela je otići iz studija

Sanja i Jole
Foto: RTL
1/6
05.02.2017.
u 12:19

Voditeljicu i pjevačicu je ganulo kada je natjecateljicu showa "Nikad nije kasno" Elizabetu Vrban u emisiji zaprosio njen partner Damir.

Druga emisija RTL-ovog glazbenog showa „Nikad nije kasno“ osim dojmljivih glazbenih nastupa donosi i jednu predivnu ljubavnu priču koje se ne bi posramili ni autori najboljih romantičnih priča.

Nakon gotovo 32 godine veze, natjecateljica Elizabeta Vrban napokon će dobiti zaručnički prsten. Njezin partner Damir odlučio ju je zaprositi baš na pozornici emisije „Nikad nije kasno“, a prvotni šok koji je uslijedio među voditeljima Sanjom Doležal i Jolom te žirijem Tončijem Huljićem Dinom Rađom i Emilijom Kokić vrlo brzo je zamijenjen suzama.

Tako je Sanja u suzama jecala da ona ide doma i htjela je otići iz studija, a čak ni „macho“ muškarci Tonči i Dino nisu ostali imuni na romantiku.

Elizabeta je, naravno, pristala na udaju, ali to nije bilo jedino iznenađenje koje je Damir priredio.

Kakvo je to iznenađenje Damir pripremio gledatelji će otkriti večeras u 20 sati kada je na rasporedu novi nastavak showa „Nikad nije kasno“. 

Komentara 20

SX
sudbina x
13:35 05.02.2017.

Egzibicionisti bolesni...Kao da tip nije imao vremena ako je želio zaprositi neku ženu već je čekao Sanju i televiziju trideset godina...Koji bolesnici...?

AN
ANNY
13:31 05.02.2017.

Ipak je to dio intime i sumnjam da to nije previše iskreno pred takvim auditorijem. Ako se to uključuje u show onda je OK.Ja bih takvoga prosca pred svima odbila, pa bi tek bio pravi show. Zašto neki plaču too mi nije jasno.To nije romantika nego želja za nečim .... neću komentirati.

CH
Challenger
15:45 05.02.2017.

Ne znam zašto sam ovo pročitao a takve limunade ne gledam!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije