Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na male ekrane

Oliver Mlakar ponovno u 'Kolu sreće'!

kolo sreće
Foto: RTL televizija
1/4
15.05.2015.
u 13:26

Nova era ovog slavnog TV kviza počinje u ponedjeljak, 18. svibnja u 20 sati, a lov na slova će tada, uz Ivu Jerković i Borisa Mirkovića, predvoditi Oliver Mlakar.

Legendarni voditelj „Kola sreće“, Oliver Mlakar, ponovno je preuzeo kormilo nad popularnim kvizom! No samo na jedan dan, točnije u prvoj emisiji. Nova era ovog slavnog TV kviza počinje u ponedjeljak, 18. svibnja u 20 sati, a lov na slova će tada, uz Ivu Jerković i Borisa Mirkovića, predvoditi Oliver Mlakar.

– Ovo je baš uzbudljivo! Sretan sam što sam se ponovno našao u studiju „Kola sreće“. Prošlo je mnogo godina, snimanja smo završili 2002., a snimili smo točno dvije tisuće i dvije emisije! To je jedan cijeli ljudski vijek – kazao je Oliver Mlakar.

– Bilo je svakakvih zanimljivih situacija na tim snimanjima, cijela avantura je trajala devet godina pa mi je teško bilo što izdvojiti – dodao je slavni voditelj koji je zadovoljan svojim nasljednicima.

Boris je i više nego dostojna zamjena, on je jedan jako simpatičan i zgodan dečko, dobar glumac i dobar voditelj, a Iva je jednostavno prekrasna – dodao je.

>>Slava mi nikada nije udarila u glavu. Čim bi završila Kviskoteka, trčao bih kući

>>Oliver Mlakar: Primjećujem da me ljudi još vole i da im je drago vidjeti me na TV-u

Komentara 4

ĆA
ćaćaća
15:59 15.05.2015.

kad vidim mirkovića ne gleda mi se kviz..

BO
BoyX
04:49 16.05.2015.

Pa zar smo toliko bjedni da starci,penzići pjevači vode TV emisije,a mladi školovani čekaju i odlaze.JADNOOOO!

CE
centirion
08:01 16.05.2015.

Pa dokle ce taj dinosaurus mlakar? A toliko nam talentiranih mladih hoda okolo bez posla!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije