Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mama mora slušati

Nives Celzijus kći poručila: Nemoj me razočarati!

nives celzijus
Foto: Instagram
1/4
02.02.2017.
u 13:34

Pjevačica je natjecateljica u novoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato", a kako je to show koji njena kći obožava dobila je strogu uputu od nje da je ne smije razočarati

U četvrtoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" jedna od natjecateljica je i pjevačica Nives Celzius. Kaže da joj je sudjelovanje u showu Nove TV najveći životni izazov.

U  intervjuu za Dnevnik.hr rekla je da se njenom nastupu u showu najviše veseli njena kći koja je gledala sve epizode prošle tri sezone.

- Mama ovo mi je najbolji dan i nemoj me razočarati, rekla mi je kći - kaže Nives. 

Uz Nives u novoj sezoni gledat ćemo i Dalibora Petka, Ivanu Mišerić, Bojana Jambrošića, Anu Gruicu, Miju Anočić Valentić, Daniela Bilića i Maria Rotha koji se već sada intenzivno pripremaju za transformacije nove sezone. 

Nives je u intervju rekla i kako trenutno nije u ljubavnoj vezi pa se nada da će joj sudjelovanje u showu priskrbiti i pokoju simpatiju.

- Tko zna, možda me kroz to neko bodrenje prizove i osvoji neki muškarac, pa se napokon i zaljubim – izjavila je Nives.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije