Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi TV show

News Bar: Lijek za dosadu je News Corporation

25.03.2015., Zagreb -  Ekipa News bara, satiricnog portala. Domagoj Zovak, Borna Sor, Vlado Lucic.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
16.05.2015.
u 15:00

Ekipu News Bara od ove nedjelje gledamo u novom TV showu na RTL televiziji od 23:30 sati

Dosadi i lošem humoru na malim ekranima bliži se kraj, a za njihovo istrebljenje zasluge će vrlo rado primiti ekipa iz News Bara koju od ove nedjelje gledamo u novoj ulozi i to na RTL Televiziji.

Satirični portal News Bar priprema, naime, veliku televizijsko-redarstvenu akciju kodnog naziva “News Corporation” koju će gledateljima predstaviti u obliku polusatne satirično-informativne emisije.

– Riječ je o zabavno-edukativnoj, tj. informativno-humorističnoj emisiji. Ni sami ne znamo, ali uvjeravamo vas da dolazimo dobro naoružani i ne bojimo se nikoga. Naše bojište je news-desk, panel, a naši istraživački novinari donose vijesti i prije nego što se one dogode. No to nije sve, licu pravde privodit ćemo i brojne političare koji će, suočeni sa satiričnim objektivom, izvoditi stvari koje su dosad bile nezamislive – poručio je generalski zbor News Bara na čelu s Vladom Lucićem.

– Tisuće “ispucanih” članaka, stotine fotomontaža i bezbroj komentara nisu bili dovoljni da se pošalje poruka kako Hrvatska više ne može trpjeti ovako dubiozne društvene elite. Očigledno moramo na televiziji pojačati svoj arsenal. Emisija će trajati oko pola sata. Nadamo se da će nam to biti dovoljno – pjesnički zaključuju ratnici News Bara.

Bitku će voditi iskusni “generali” Zvonko Hrabar, Domagoj Zovak i Borna Sor, za deskom će im se pridružiti mlada “pukovnica” Iva Jerković (ali ne ona na koju mislite), za logistiku je zadužena Andrijana Tunjić, a cijelom će operacijom iz sjene zapovijedati “maršal” Vlado Lucić.

Prva emisija na rasporedu je u nedjelju 17. svibnja u 23.30 sati na RTL-u.

>>News bar: Najgora stvar nam je kad nas čitatelji optuže da govorimo istinu

>>Pogledajte kako su Bare, Mišo i Don Mito doživjeli Večernjakovu ružu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije