Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iva Ćurić

Kandidatkinja X Factora: Joksimović me smirio šaputanjem

x factor
Foto: RTL televizija
1/4
29.04.2015.
u 10:25

Srednjoškolki je srpski pjevač dao drugu šansu u showu pa su zajedno pjevali njegov hit.

Dramatičan je bio X Factor ovog ponedjeljka za gledatelje, a kamoli ne za sudionike showa u kojem se traži nova regionalna glazbena zvijezda. Osjetila je to na svojoj koži simpatična Iva Ćurić (17) iz Đakova. Nježnim glasom osvojila je obožavatelje već nakon audicije i, premda su njezine izvedbe hit na YouTubeu, njezin nastup na "bootcampu" nije na prvo slušanje zadovoljio mentora Željka Joksimovića pa ju je poslao kući. Kasnije se ipak predomislio pa Ivi dao drugu šansu, koju je ona gotovo prokockala.

– Strašno sam se uplašila! Kao da to nisam bila ja na pozornici. Da me netko pitao kako se zovem, vjerojatno ne bih znala odgovoriti. Mislila sam "sad je gotovo, sad idem kući" pa sam sjela na pod. Kao da sam se predala. Nisam mogla vjerovati kad je Željko došao i sjeo pokraj mene. Prošaputao je: "Polako, smiri se" i to je bilo to – kazala je Iva.

Uspjela se sabrati, "uhvatiti pravu sebe" i otpjevati kako treba. Joksimovuću je, gotovo na uho, otpjevala njegovu pjesmu "Nije ljubav stvar" i zaslužila prolazak dalje.

– Dat ću sve od sebe da uspijem u ovom showu, samo se nadam da neće biti toliko suza – poručila je Iva.

>>X Factor - Tonči Huljić stao u obranu prijatelja i kolege Željka Joksimovića!

>>Joksimović kandidatkinji X Factora: Ako mi lažeš u lice, neću raditi s tobom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije