Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utakmica u osijeku

Mila Horvat jedva dočekala povratak 'u vatru'

Mila Horvat
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
31.05.2014.
u 20:52

Mila Horvat vratila se na male ekrane krajem prošlog mjeseca nakon izbivanja od 2,5 mjeseca.

HTV-ova voditeljica i sportska reporterka Mila Horvat snimljena je danas na radnom mjestu na stadionu u Osijeku gdje se odigravala prijateljska nogometna utakmica Hrvatska - Mali.

Podsjetimo, Mila Horvat vratila se na male ekrane krajem prošlog mjeseca nakon izbivanja od 2,5 mjeseca. – Vratila sam se nakon izbivanja od 2,5 mjeseca, tu sam i odmah se bacam u vatru, odnosno na svoj omiljeni nogomet – rekla je Mila prije mjesec dana.

Voditeljica i sportska novinarka prošle godine u veljači operirala je tumor na jednjaku a ranije ove godine imala je još jednu uspješnu operaciju.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Inače, hrvatska reprezentacija danas je na prepunim tribinama u Gradskom vrtu svladala Mali sa 2:1. Oba pogotka naših postigao je Ivan Perišić, a sav prihod utakmice namijenjen je za obnovu slavonskih područja uništenih u poplavi.

>> Mila Horvat vraća se na male ekrane: Odmah se bacam u vatru, odnosno na nogomet

>> Mila Horvat dobila i drugu bitku: Operacija je bila uspješna, uskoro se vraćam

Komentara 2

Avatar peet
peet
07:39 01.06.2014.

Mila je meni komad i pola... Samo nam budi zdrava i nemoj smršaviti. Pozdrav

DU
Deleted user
17:50 02.06.2014.

Mila je najbolji sportski novinar na Svijetu i najljepša i najzgodnija žena novinarka na Svijetu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije