Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proglasio kraj

Nakon deset godina gotovo je s kuhinjom iz pakla!

gordon ramsey
Foto: Hell's Kitchen
1/3
24.06.2014.
u 16:34

Poznati kuhar Gordon Ramsey odlučio je nakon 10 godina završiti sa snimanjem svoje emisije "Paklena kuhinja"

Poznati kuhar Gordon Ramsey odlučio je nakon 10 godina završiti sa snimanjem svoje emisije "Paklena kuhinja".

Kuhar bez dlake na jeziku u 123 epizode svojim agresivnim i iskusnim pristupom postigao je svjetsku slavu. "Paklena kuhinja" debitirala je 2004. godine u Velikoj Britaniji, a tri godine kasnije počela se snimati u SAD-u.

- Kako se približavao završetak snimanja zadnje sezone, donio sam odluku da prestajem snimati "Paklenu kuhinju". Imao sam deset fenomenalnih godina, 123 epizode, 12 sezona, snimao sam na dva kontinenta, gledali se me deseci milijuna ljudi u 150 zemalja. Bilo je sjajno, ali došao je tren da proglasim kraj - poručio je 47-godišnji Ramsey.

Kaže kako je snimanje bilo nevjerojatno putovanje te se svima zahvalio na podršci.

No, Gordon Ramsey ima paralelno još tri emisije - Pakleni hotel, MasterChef i MasterChef Junior, tako da mu uzbuđenja neće nedostajati.

>>Gordona Ramsayja iz "Paklene kuhinje" gotovo upucali policajci

Komentara 1

DU
Deleted user
05:13 25.06.2014.

Hvala bogu dragome da je i taj program zavrsio!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije