Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medijsko pojačanje

N1 televizija osnažuje svoju ekipu još jednim novim licem

Petar Štefanić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
04.04.2016.
u 16:12

Novinarsku karijeru Štefanić je započeo prije 15 godina unutar redakcije unutarnje politike na Hrvatskom radiju, a dvije godine poslije prelazi na HRT kao urednik i voditelj emisije "Otvoreno"

Nakon što se prošli mjesec novinarskom timu N1 televizije priključila novinarka Nataša Božić, N1 nastavlja s pojačanjem svog tima. Novinarima informativnog programa uskoro će se pridružiti iskusni urednik, reporter i voditelj Petar Štefanić

Novinarsku karijeru Štefanić je započeo prije 15 godina unutar redakcije unutarnje politike na Hrvatskom radiju. Uređivao je i vodio emisije “U mreži prvog” te “Poligraf”, a od 2003. godine počinje raditi priloge za televizijsku emisiju “Nedjeljom u dva”.

Dvije godine poslije prelazi na HRT kao urednik i voditelj emisije "Otvoreno". Uređivao je i političke magazine "Post scriptum"," Dossier.hr", "Spektar" te "Labirint", a kao reporter radio je i priloge za Dnevnik HTV-a te emisiju "Latinica".

– Svojim iskustvom uređivanja središnje informativne emisije, jakim istraživačkim instinktom te beskompromisnim pristupom temama, Petar Štefanić postat će još jedan vrijedan dio rastućeg i sve uspješnijeg tima N1 televizije – stoji u objavi N1 televizije

>>Petar Štefanić u 36. godini želi se odseliti od roditelja i traži stan na Prisavlju

>>HRT-ovu reporteru Štefaniću propao je razgovor čak i s Bandićem

Komentara 10

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
17:17 04.04.2016.

Pojačali su se kao Dinamo s Mikulenasom.

DU
Deleted user
17:15 04.04.2016.

Jedan manje! Ajde makar nešto..

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
20:55 04.04.2016.

stvara se novi jutel

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije