Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TLZP

Muškarac s najseksi nogama u Hrvatskoj postaje diva Josipa Lisac

Tvoje lice zvuči poznato
Foto: Nova TV
1/6
02.12.2014.
u 16:38

Giuliano će ove nedjelje morati pokazati kako je to na jedan dan osjećati se kao jedina i neponovljiva Josipa Lisac

Pred nama je deseta epizoda popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Giuliano će ove nedjelje morati pokazati kako je to na jedan dan osjećati se kao jedina i neponovljiva Josipa Lisac, a za ovu transformaciju morat će se prepustiti i vojsci frizera i šminkera kako bi bio što sličniji popularnoj pjevačici. Giuliano će okružen maglom otpjevati istoimenu pjesmu, a hoće li ovaj pjevač biti dostojan Josipina vokala i specifičnog izričaja tek ćemo vidjeti.

''Već me pere adrenalin'', izjavio je Giuliano te dodao da je jako teško dobiti sve ono što je Josipa i vokalno i vizualno.

Prošlotjednog pobjednika Baby Dooksa sada ćemo vidjeti kao člana skupine Gipsy Kings, a s gitarom u ruci otpjevat će pjesmu "Volare". Mario Petreković morat će se uživjeti u ulogu Lionela Richieja, a sve će zasigurno zabaviti izvedbom pjesme ''All Night Long''.

Foto: Nova TV, RTL

Ronald postaje Zvonko Bogdan, a nastupit će s pjesmom "Evo banke cigane moj".

Minea je dobila zadatak transformirati se u Jennifer Lopez, a popularnu pjevačicu pokušat će nam dočarati pjesmom "Let's get loud".

Andrea će se pretvoriti u Gusttava Limu i otpjevati njegovu pjesmu Balada, a bit će zanimljivo hoće li joj teško biti otpjevati u brzini riječi "Tchê tcherere tchê tchê", što ovaj brazilski pjevač s lakoćom izvodi.

Vanda iz Vanne prelazi u ulogu pjevačice skupine Kaoma koja se proslavila pjesmom ''Lambada''. Bit će svakako zanimljivo vidjeti i kako će se Jasna snaći u ulozi pjevačice Magazina, a s obzirom na to da će gostujući žiri biti Tonči Huljić, vjerojatno će se i dodatno potruditi kako bi bila što bolja pri izvedbi pjesme ''Kokolo''.

>>Baby Dooks oduševio transformacijom u Jamesa Browna i odnio pobjedu

>>Baby Dooks: S umjetnim noktima nisam mogao ni na WC

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije