Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak kvizomana

Mirko Miočić napušta 'Potjeru', HRT u potrazi za novim lovcem

mirko miocic
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/4
07.03.2016.
u 19:34

Jedan od najpoznatijih lovaca iz 'Potjere' kviz napušta privremeno zbog zdravstvenih razloga, a iz HRT-a navode da trenutačno traže zamjenskog lovca

Mirko Miočić, kralj domaćih kvizova i jedan od najpoznatijih lovaca u HRT-ovom kvizu "Potjera" uskoro napušta popularan kviz. 

– Hrvatska radiotelevizija u utorak 8. ožujka 2016. godine prikazuje posljednju emisiju kviza "Potjera"  u kojoj će u ulozi lovca nastupiti Mirko Miočić, jedno od zaštitnih  lica toga HRT-ova kviza – stoji na stranicama HRT-a.

S Hrvatske radiotelevizije poručuju da Miočić neko vrijeme neće sudjelovati u kvizu zbog zdravstvenih razloga te da trenutačno rade na uvođenju trećeg lovca do njegova povratka. U kvizu i dalje u ulozi lovca ostaju Dean Kotiga i Morana Zibar.

>>Mirko Miočić: Primam 1000, a iako štedim, za život trebam 4000 kuna

>>Možda da premijer ipak bude Mirko Miočić, on zna sve o svemu

Komentara 12

SU
suncesmokvemaslina
20:31 07.03.2016.

g. Miočić, želim Vam sve najbolje!

DU
Deleted user
08:56 08.03.2016.

Teško da netko može dostojno zamijeniti g. Miočića.

MR
MRUDante
10:07 08.03.2016.

svako dobro!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije