Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila

Minea se transformirala u Jolu: 'Čak su ti i cipele tri broja veće?'

minea
Foto: Facebook
1/6
06.10.2014.
u 11:58

U showu se natječu pjevači, glumci, komičari, voditelji

Renata Končić Minea  pobjednica je prve emisije showa "Tvoje lice zvuči poznato". Nakon što smo vidjeli sjajne transformacije Baby Dooksa kao Cockera, Marija u ulozi Mrleta, Vande kao Britney Spears, Andreje u liku Lane del Rey, Giuliana u ulozi Mišu Kovača, Ronalda kao Toma Jonesa i Jasnu kao Dolly Parton, žiri je odlučio da je najbolja bila Minea te njezina izvedba, pjevanje i kompletna imitacija popularnog Jole.

Svi komentari redom su bili "apsolutno impresivno", "glumački senzacionalno", a gostujući član žirija Mislav Čavajda bio je toliko iznenađen Renatinom transformacijom da je na kraju samo rekao: – Zastrašujuće koliko je mala razlika.

Sandra Bagarić Renatin je nastup komentirala riječima: – Najbolji preobražaj. Taj osmijeh, pogled… čak su ti i cipele tri broja veće?'

Goran Navojec koji se u prvoj epizodi pokazao kao jedan od strožih članova žirija komentirao:  – Najčarobniji do sada – komplet.

Renata je u prvoj epizodi osvojila 63 boda te je nakon proglašenja pobjede izjavila: – Hvala dragim kolegama na glasovima. Lijepo je dobiti priznanje od njih. Nije bilo lako iako se činilo da je lako. Velika je odgovornost na nama predstaviti nekoga da to za ista bude lijepo i za vidjeti i uhu za čuti. Renata je pobjedom u prvoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato" dobila priliku odabrati humanitarnu udrugu kojoj će Nova TV donirati 10.000 kuna. Ona se odlučila da se novac ovaj put donira Hrvatska udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet.

U drugoj epizodi Mineu ćemo imati priliku vidjeti u ulozi Nancy Sinatra, a drugoplasirani iz prve emisije,  Baby Dooks će se transformirati u Marinu Perazić. Jasna će se morati okušati kao crtana junakinja Jessica Rabbit, Ronald će se transformirati u Robbieja Williamsa, a Giuliano iz kože Miše Kovača ulazi u onu legendarne Amy Winehouse. Andrea je poželjela žešću transformaciju u drugoj emisiji, a foto rulet je ovaj put stao na Olivera Dragojevića. Vandu ćemo vidjeti kao Zdravka Čolića, a Mario će također morati "promijeniti" spol i pretvoriti se u Beyonce.

>>Natjecateljima će se raditi maske po otisku njihova lica

>>U žiriju novog showa Elvis Presley, Marilyn Monroe i Slash

Komentara 7

HR
hrvoje461
05:51 06.10.2014.

Joleta???? jelte bre pa bas u joleta. pa di ste vi isli u skolu i ucili hrvatski.

DJ
djinghis01
10:49 06.10.2014.

pa nije on makedonac pa da napišete Joleta, u dalmaciji se kaže Jole!

Avatar dott980
dott980
12:13 06.10.2014.

Joleta?? uu kako bi netko danas dobio otkaz da ja vodim redakciju Večernjeg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije