Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pobijedio ivanu

Luka Nižetić prvi je hrvatski Celebrity Masterchef!

Masterchef
Foto: Nova TV
1/6
01.06.2014.
u 23:06

Jako sam sretan, baš sam presretan – komentirao je nakon pobjede Luka Nižetić.

U finalu showa Celebrity Masterchef pobijedio je Luka Nižetić. Iako je Ivana Husar Mlinac napravila bolje predjelo, Luka je u finalu bio bolji u spravljanju glavnog jela i deserta. Glazbenici su dobili zadatak od odabranih namirnica napraviti tri vlastita, originalna jela. O pobjedniku je odlučivao desert, a Ivanin, iako ocjenjen ukusnim, članovima žirija bio je presladak.

– Toliko sam ispuštao već znoja kuhajući da više nema dovoljno tekućine za suze! Jako sam sretan, baš sam presretan – komentirao je nakon pobjede Luka Nižetić.

Foto: Nova TV, RTL

- Da ne mislim da je Luka bio bolji, bilo bi mi žao što nisam ja pobjedila. Ovako se samo mogu radovati radi njega, zaslužio je - rekla je Ivana nakon proglašenja pobjednika. Luka je izjavio kako će se nastaviti baviti glazbom jer je to njegova prva ljubav, ali i dalje će uživati u kuhanju u bistrou koji je prošle godine otvorio na otoku Visu.

>>Ivana protiv Luke: Panika u Masterchef kuhinji u velikom finalu showa

Komentara 4

LB
lela.baborela
07:57 02.06.2014.

Bravo Luka,svsaka čast.

MA
maruška
10:09 02.06.2014.

Radovane, imaš nešto osobno protiv Luke? To je bilo toliko očigledno i toliko na rubu pristojnosti....Nadamo se da će se napokon i za tebe naći neka zamjena.

DU
Deleted user
07:42 02.06.2014.

Presretni smo zbog te prvorazredne vijesti. Sad će nam se život preokrenuti za 180 stupnjeva nabolje. Večernji list nepogrešivo zna kako ljudima vratiti vjeru u život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije